Omslagsbild: Djuren i skogen ABC

Bokserie: Djuren i skogen (del 7)
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2018-06-11
Recensionsdatum: 2018-06-16
ISBN: 978-91-29-70660-4

Djuren i skogen ABC

"Äddie Älg har hittat en äng full av äppelträd. Äntligen, säger Äddie, jag älskar äpplen. Jag tänker äta allihopa!"

Dagobert Daggmask, Karl-Kurt Koltrast och Violetta Vildsvinn - i den svenska skogen finns det massor av spännande typer! Lär dig om alfabetet med Sarah Sheppards Djuren i skogen. En ABC-bok fylld med humor och finurlig fakta du inte visste att du ville veta om våra svenska djur.

I den svenska skogen finns det massor av djur som har finurliga saker för sig. På alla alfabetets bokstäver berättar djuren om sina liv. Humoristisk och knasig ABC-bok, full med fakta.

Mer om författaren
131 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2018

SENASTE RECENSIONERNA

"En naturimpregnerad ABC-bok som inte backar för hårda fakta." /Petter Lindgren
Aftonbladet
"Bilderna är som vanligt både fiffiga och kul."
Södermanlands Nyheter
"En modern och pedagogisk barnbok där kärleken till ord och bild fullkomligt sprudlar och smittar av sig på både barn och vuxen. Helhetsbetyg: 4" - Kristina Rydälv Kåreby.
BTJ

NYHETER

”Att rita djur är det roligaste jag vet!”

I Sarah Sheppards bok Djuren i skogen ABC blandas fantasifulla illustrationer och skojiga texter med vetenskapliga fakta. 

Foto: Maria Wretblad
Se fler nyheter

Sarah Sheppard är författare och illustratör, född 1971 och uppvuxen i Atlanta och i Sollentuna, nu verksam i Stockholm. Hon har sedan debuten med Massor av dinosaurier 2008 hyllats för sina roliga, färgstarka och faktaspäckade böcker. Ingen kan som Sarah Sheppard engagera sina läsare – suveränt och säkert väver hon ihop fakta och fantasi i sinnrika och roliga bilder, texter och seriestrippar. I bokserien Djuren i skogen levandegör hon djuren och naturen med fakta och humor i perfekt symbios. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår