Omslagsbild: Djuren i skogen ABC

Bokserie: Djuren i skogen (del 7)
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2018-06-11
Recensionsdatum: 2018-06-16
ISBN: 978-91-29-70660-4

Djuren i skogen ABC

"Äddie Älg har hittat en äng full av äppelträd. Äntligen, säger Äddie, jag älskar äpplen. Jag tänker äta allihopa!"

Dagobert Daggmask, Karl-Kurt Koltrast och Violetta Vildsvinn - i den svenska skogen finns det massor av spännande typer! Lär dig om alfabetet med Sarah Sheppards Djuren i skogen. En ABC-bok fylld med humor och finurlig fakta du inte visste att du ville veta om våra svenska djur.

I den svenska skogen finns det massor av djur som har finurliga saker för sig. På alla alfabetets bokstäver berättar djuren om sina liv. Humoristisk och knasig ABC-bok, full med fakta.

Mer om författaren
134 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2018

SENASTE RECENSIONERNA

"En naturimpregnerad ABC-bok som inte backar för hårda fakta." /Petter Lindgren
Aftonbladet
"Bilderna är som vanligt både fiffiga och kul."
Södermanlands Nyheter
"En modern och pedagogisk barnbok där kärleken till ord och bild fullkomligt sprudlar och smittar av sig på både barn och vuxen. Helhetsbetyg: 4" - Kristina Rydälv Kåreby.
BTJ

NYHETER

”Att rita djur är det roligaste jag vet!”

I Sarah Sheppards bok Djuren i skogen ABC blandas fantasifulla illustrationer och skojiga texter med vetenskapliga fakta. 

Foto: Maria Wretblad
Se fler nyheter

Sarah Sheppard är född 1971 och uppvuxen både i Atlanta och i Sollentuna, nu verksam i Stockholm. Sarah har i över 10 år uppmärksammats för sina roliga och unika böcker och vunnit många priser för sina verk. Suveränt och säkert väver hon ihop fakta och fantasi i sinnrika och roliga bilder, texter och seriestrippar. Sarah är en faktanörd som gräver ner sig i både dinosaurieben, kartor, hajar och levande djurarter vi har här i Sverige. På ett snillrikt sätt med humor och fantastiska bilder berättar hon saker du inte visste att du ville veta om våra svenska djur. När Sarah inte ritar och skriver är hon på författarbesök över hela landet och pratar om sina böcker.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.