Omslagsbild: Ralf


Läsålder: 3-6

Översättare: Olivia Demant
Utgivningsdatum: 2018-08-10
ISBN: 978-91-29-70862-2

Ralf

Taxen Ralf är den klokaste och mest älskvärda familjemedlem man kan tänka sig. Men när han tar över sängen och vill vara med i duschen beslutar sig hans familj att det har gått lite för långt. Han får flytta ut. Sorgsen i sin hundkoja känner han en natt lukten av rök från huset. Vilken tur att Ralf är en tax! Med hjälp av sin långa kropp räddar han hela familjen från de livsfarliga lågorna.

Jean Jullien är en fransk illustratör bosatt i London. Han har skapat ett flertal bilderböcker och illustrerar för välkända tidskrifter världen över. Han är omåttligt populär och har närmare 900 000 följare på Instagram.

Ralf är en rolig och charmig bilderbok. De uttrycksfulla bilderna, den oemotståndliga huvudpersonen och den spännande historien gör den här boken till en riktig favorit!

Mer om författaren
65 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2018

SENASTE RECENSIONERNA

"Roligt, finurligt och uttrycksfullt illustrerat om Ralf, en liten hund som tar stor plats."
Vi Föräldrar
”Spännande bladvändare till barnbok för de små.”
Folkbladet
”En riktigt charmig bilderbok om något som många känner igen: husdjuren som tar mer än lovligt mycket plats i våra liv men som ändå är oändligt älskade”
Katrineholms-Kuriren
"Idén är rolig, layout och illustrationer ytterst välgjorda och fyllda av humor ända fram till det fantasifulla slutet, då den lilla hunden äntligen bli uppskattad efter förtjänst. Helhetsbetyg: 4" – Margareta Scharp,
BTJ

NYHETER

10 barnböcker om människans bästa vän!

"Den vilda bebin tjatar på sin mamma varje stund, Nu vill han ha en liten hund!” Just nu råder valpfeber i hela landet. Alla kan förstås inte skaffa hund, men vi kan drömma och läsa om människans kanske allra bästa vän!

Illustratör: Eva Eriksson

Världens längsta tax kommer till Sverige

Jean Julliens bok Ralf handlar om den klokaste och mest älskvärda familjemedlem man kan tänka sig.

Illustration: Jean Jullien
Se fler nyheter
Photo

Jean Jullien är en fransk illustratör bosatt i London. Han har skapat ett flertal bilderböcker och illustrerar för välkända tidskrifter världen över. Han är omåttligt populär för sina humoristiska bilder och har närmare en miljon följare på Instagram.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår