Omslagsbild: Här kommer långtradaren

Bokserie: Klumpe Dumpe
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2021-04-09
Mediekontakt: Jenny Edh-Jansen
ISBN: 978-91-29-72887-3

Här kommer långtradaren

Halvan är långtradarchaufför och vi får följa med under en vanlig vecka i långtradaren. Han sover och lagar mat i hytten. Under en körning får han plötsligt punka och måste ringa däckfirman som lagar däcket i ett nafs innan Halvan kan köra vidare med sin last.

Lär dig om släpet, vändskivan, hästkrafter, de fjorton växlarna och mycket mer om långtradaren och livet som långtradarchaufför i denna faktaspäckade bok för de minsta fordonsälskarna.
Mer om författaren
49 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2018
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Jonas Karlsson
Utgiven: januari 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Jag är säker på att jag som barn skulle ha gillat att läsa 'Här kommer långtradaren'.” Jacques Wallner
Dagens Nyheter
"Här kommer långtradaren är en härlig bok för fordonsentusiaster. Arne Norlin och Jonas Burman har med framgång samarbetat med flera populära böcker om Halvan och hans olika fordon. Helhetsbetyg: 4" – Brita Elmers,
BTJ

Arne Norlin, född 1947, debuterade 1977 med deckaren Plåtkistan och har sedan dess skrivit över nittio böcker. Bland andra de otroligt populära böckerna om Halvan, tillsammans med Jonas Burman. Förutom Halvan-böckerna är Arne mest känd för Nussekudden och serien Fans, om fotboll och ung kärlek.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår