Omslagsbild: Fördelen med olycklig kärlek


Läsålder: Unga vuxna

Översättare: Åsa Kempe
Utgivningsdatum: 2018-08-17
ISBN: 978-91-29-70641-3

Fördelen med olycklig kärlek

Sextonåriga Molly Peskin-Suso vet allt om obesvarad kärlek. Hon har varit kär tjugosex gånger men har aldrig varit ihop med någon. Det spelar ingen roll hur många gånger hennes tvillingsyster Cassie säger åt henne att skärpa sig, hon står bara inte ut med tanken på att bli dumpad. För den risken finns ju alltid. Men så kommer en snygg tjej i Cassies väg, och som tur är har den nya tjejen en gullig killkompis. Eller är det tur, egentligen? Molly vet varken ut eller in, hon har chansen att få sin första kille nu. Fast vill hon det? Det finns nämligen ett problem: Reid, killen som Molly jobbar med. Hon verkar inte kunna sluta tänka på honom, även om han är en töntig nörd.

Becky Albertalli har skrivit en normbrytande bok som är så på pricken hon är mästerlig på att fånga de små situationerna, man känner igen sig i de väl porträtterade karaktärerna, man skrattar och man gråter.

Becky Albertalli debuterade 2016 med Bara tre ord. Boken har filmatiserats och heter i filmversionen Love, Simon.

"En lysande debut om kärlek utanför normen. Betyg 5." BTJ

Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2018

SENASTE RECENSIONERNA

"Albertalli har ännu en gång skapat en engagerade och normbrytande historia om relationer. Helhetsbetyg: 4" – Anna Wilner,
BTJ
Photo

Becky Albertalli är psykolog och författare. Hon bor i Atlanta med man och två söner. Hon debuterade 2016 med Bara tre ord.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår