Omslagsbild: De svarta liljorna

Bokserie: Landet Verdisia (del 2)
Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2018-10-12
ISBN: 978-91-29-70844-8

De svarta liljorna

Landet Verdisia 2

Anton och Elsie lyckas ta sig genom den hemliga tunneln i Lill Jansskogen och kommer ut på andra sidan, i dödsriket Verdisia. Där tas de genast om hand av Elsies vänner i motståndsrörelsen De svarta liljorna.

Anton känner sig underlig. Stark, aldrig trött och varken hungrig eller törstig. Kan det vara så att han själv har blivit en övergångare nu? Elsie säger att han snart måste återvända till jorden, men han är tveksam. Kanske borde han stanna och försöka hitta morfar? Samtidigt förbereder sig Elsie och de andra för sitt viktiga uppdrag. Den onde härskaren Patak måste störtas!

Hemma i Stockholm söker klasskompisen Boel efter Anton. Senast de hördes skrev han att allt var okej, men sedan dess har det varit helt tyst och han är spårlöst försvunnen. Kanske vet hans bonusbror Jakob mer?

De svarta liljorna tar vid precis där Övergångarna slutade och är minst lika spännande. Urbanfantasy när den är som allra, allra bäst!
 

129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2018
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2018
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Andreas Kundler
Utgiven: november 2018

SENASTE RECENSIONERNA

”Mycket spännande fortsättning på boken Övergångarna” Eva-Marie Lidén
Norra Skåne
"Skildringen av livet i staden Hel är gastkramande... Slutet kommer så oväntat, grymt och så iskallt gåshudsbra – bättre än så här kan det knappast bli! Helhetsbetyg: 5." - Kerstin Hagstrand-Velicu
BTJ

NYHETER

Sista delen i hyllad serie om landet Verdisia

Sprickan mellan världarna är den tredje och avslutande delen i den kritikerrosade trilogin om landet Verdisia, och det är en riktig bladvändare. Spänningen håller i sig ända till sista sidan och inga svar är självklara. Urban fantasy när den är som allra, allra bäst!

Fotograf: Göran Segeholm

Äventyr möter kalla kriget

Nu kommer fantasyromanen De svarta liljorna, som är uppföljare till den hyllade Övergångarna. Följ med på ett spännande äventyr som även tar upp frågor om liv och död, kärlek och vänskap.

Se fler nyheter

Andreas Kundler är född 1970. Han arbetar som skådespelare, främst på Stadsteatern i Stockholm men har också synts i flera tv-serier och filmer. Andreas Kundler och Lisa Linder har tillsammans skapat bokserien Landet Verdisia, en trilogi som består av Övergångarna, De svarta liljorna och Sprickan mellan världarna.

Mer om författaren

Lisa Linder är född 1969. Hon arbetar som dramatiker, författare och översättare. Lisa Linder har tillsammans med Andreas Kundler skapat bokserien Landet Verdisia, en trilogi som består av Övergångarna, De svarta liljorna och Sprickan mellan världarna.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.