Omslagsbild: Det andra inte ser


Läsålder: Unga vuxna

Utgivningsdatum: 2019-03-22
ISBN: 978-91-29-71466-1

Det andra inte ser

Tove har just hoppat av gymnasiet. Tillsammans med sin syster Vivi och deras mamma Marie flyttar hon från Stockholm till ett tyst, litet samhälle nära Siljan i Dalarna. Till ett knarrigt, gammalt hus. Med sig har de mormor Tekla, som efter en allvarlig olycka knappt kan gå eller prata, och som är vanställd, nästan till oigenkännlighet.

I byn lär de känna det entusiastiska konditoribiträdet Edvin och Tove får upp ögonen för grannkillen Chang. Men vad som ska bli en nystart i huset börjar snart likna någonting annat. Ute är det mörkt och stormigt och Marie kan inte undgå att känna sig betraktad när hon står i köket och provlagar maträtter till den tidskrift hon arbetar för; Tove blir gång på gång vittne till oförklarliga skeenden i badrummet. Edvin nämner att huset bär på en historia som Tove börjar undersöka. Men det visar sig snart att saker och ting inte alltid är vad de ser ut att vara.

Det andra inte ser är en nervkittlande spökhistoria om galenskap och mörka hemligheter i det förflutna, men också en varm berättelse om familj, vänskap och förälskelse.

Mer om författaren
146 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Spännande och riktigt ruskig berättelse om galenskap och mörka hemligheter, men också om familj och förälskelse.”
Gotlands Allehanda
”Snart utvecklar sig en ruskig spökhistoria av den sorten man ligger vaken i sommarstugan för att få läsa ut.”
Jönköpings-Posten
”Det vardagliga språket är rappt och gestaltningen god med levande karaktärer. Målgruppen äldre tonåringar kan få svårt att sova! Helhetsbetyg: 4.” – Per Berg.
BTJ

NYHETER

Smygläs ett kapitel ur spökrysaren, Det andra inte ser

Christoffer Holst är tillbaka med en ny spökrysare för unga vuxna.
Det andra inte ser är en nervkittlande historia om galenskap och mörka hemligheter i det förflutna, men också en berättelse om familj, vänskap och förälskelse.

Fotograf: Göran Segeholm
Se fler nyheter

Christoffer Holst är född 1990 och bosatt i Stockholm. Han arbetar som redaktör på Printz Publishing och har hittills skrivit fyra romaner för vuxna och en för ungdomar.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår