Omslagsbild: Pärlsmycken


Läsålder: 9-12

Översättare: Cecilia Knutsson
Fotograf: Tobias Kiel Lauesen
Fotograf: Margrethe Hjort Hay
Utgivningsdatum: 2019-01-11
ISBN: 978-91-29-71434-0

Pärlsmycken

Steg för steg-guide till fina, enkla pärlsmycken

Med ett par fina armband i regnbågens alla färger eller ett mångfärgat pärlhalsband kan du få en helt fantastisk look! Pärlsmycken syns överallt och nu kan du göra dina egna! Följ de enkla steg-för-steg-beskrivningarna och du får unika, fina smycken. Du får dessutom tips på hur du kan slå in smyckena snyggt, om du vill ge bort dem.

Pärlsmycken innehåller sexton beskrivningar på armband, halsband, ringar och örhängen. Och de går att variera hur mycket som helst.

Margrethe Hjort Hay är 14-åringen bakom Instagramprofilen @margrethes.perler Hennes populära smycken säljs bland annat på Holly Golightly, en av Danmarks mest exklusiva modebutiker.

109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019

NYHETER

Preppa för vabruari!

Snoriga näsor, värkande öron och febriga pannor ... Nu är den här, månaden som alla barnfamiljer fruktar. I februari slår vabbandet i taket och då är det bra att vara förberedd med några böcker som passar när barnen orkar pyssla och leka lite igen.

Danskt pysselunderbarn ger ut DIY-bok

Margrethe Hjort Hay är bara fjorton år, men hennes pärlsmycken gör redan succé i modevärlden. Som barn till grundarna av världsberömda inredningsföretaget Hay har hon måhända skapandet i blodet.

Foto: Tobias Lauesen
Se fler nyheter
Margrethe Hjort Hay är fjorton år och bosatt i Hellerup utanför Köpenhamn. Hon är dotter till grundarna av inredningsföretaget Hay. Pärlsmycken är hennes första bok. På Instagram: margrethes.perler
Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår