Omslagsbild: Kärlek


Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2019-01-18
ISBN: 978-91-29-71582-8

Kärlek

11 berättelser för mellanstadiet

Jag står här för att råka springa på Maya.
Jag vet nämligen att hon gick in på ICA Supermarket för exakt fyra minuter och tolv sekunder sen. Jag kom med cykeln från sporthallen, jag såg henne bakifrån och hon såg inte mig. Men hon var ensam och jag förstod direkt att det här är min chans.

Hur känns det egentligen, det där som alla pratar om? Det som alla böcker, låtar och filmer handlar om? Det som är hemligt och lite pinsamt men samtidigt så spännande och underbart att man inte vill något hellre än berätta för ALLA!
Vi har samlat elva pirriga noveller för dig som går på mellanstadiet. De är ganska olika varandra, men alla handlar egentligen om en och samma sak: kärlek.

Medverkar gör: Oscar Danielson, Kristofer Folkhammar, Boel Gerell, Alex Haridi, Mats Jonsson, Sara Kadefors, Johanna Lindbäck, Sara Ohlsson, Sara Villius, David Wiberg och Rebecka Åhlund.

129 kr Bok - Häftad
Utgiven: januari 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”En härlig angelägen bok där varje novell tar sig an olika aspekter av kärlek och hur det kan upplevas, kille – tjej, kille – kille, och alla tankar man tänker.” [...] Den här boken kan med fördel användas som diskussionsunderlag på mellanstadiet för att prata om vad kärlek är och hur det kan kännas - antingen läsa hela eller med fördel uppdelat novell för novell. Helhetsbetyg: 5.” – Charlotte Nordenfelt, BTJ

NYHETER

Läs ett exklusivt utdrag ur Kärlek: 11 berättelser för mellanstadiet

Den här fina antologin innehåller elva pirriga noveller som sinsemellan är ganska olika varandra, men som alla handlar om en och samma sak: kärlek. Lagom till Alla hjärtans dag bjuder vi på en av novellerna.

Se fler nyheter

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår