bok

Enhörningarnas förtrollade skog

Pysselbok med klistermärken

Hedvig Häggman-Sund

Författare

Hedvig Häggman-Sund

Illustratör

Beskrivning

2019-01-22
Svenska
6-9

Författare

Hedvig Häggman-Sund

Formgivare omslag

Karin Johansson

Följ med in i enhörningarnas förtrollade skog!

Utmana dig själv i den här färgsprakande pysselboken. Här finns klassiska finn fem fel, labyrinter och prick till prick, men även rituppdrag och frågesport.
Inspireras av en magisk värld där vad som helst kan hända.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2019-01-22

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129716665

Format

 

Enhörningarnas förtrollade skog - Målarbok

Om boken

I enhörningarnas förtrollade skog finns vänskap, magi och regnbågar att färglägga. Följ med och inspireras av en magisk värld där vad som helst kan hända.

Hedvig Häggman-Sund, Hedvig Häggman-Sund

Enhörningarnas förtrollade skog - Målarbok

 

Läs

Om boken

”Den här boken känns som en skänk från ovan. En fullträff!”
Ingalill Mosander, AftonbladetAtt knäcka läskoden är både lockande, kul och svårt. Läs – boken för dig som vill börja läsa är perfekt att sätta i händerna på nybörjarläsare, vare sig de är fyra eller åtta år. En matig läsebok som räcker länge, fylld med humor och härliga bilder som stöd för läsningen.Svårighetsgraden trappas successivt upp: från superkorta berättelser med enstaka ord i versaler, till längre texter med fullständiga meningar. Små bokstäver introduceras gradvis och pedagogiskt. Nästan alla ord är en- eller tvåstaviga och har ljudenlig stavning. De tydliga, relaterbara berättelserna varvas med bilduppslag där läsaren får para ihop ord och begrepp med detaljer i bilden. Möt kon som började skolan, titta in hemma hos STOR och Liten och läs bak-och-fram med syskonen Rut och Rot. Sanna Borell, Hedvig Häggman-Sund och David Henson står för de träffsäkra illustrationerna.Katarina Kuick har tagit fram bokens texter med utgångspunkt från barnets tidiga läsprocess, utan pekpinnar och utan att tumma på intresseväckande, stimulerande innehåll. Hon har skrivit ett flertal böcker för barn och unga och är verksam som översättare. 2009 vann hon Augustpriset tillsammans med Ylva Karlsson för boken Skriv om och om igen – en inspirationsbok för skrivsugna.

Katarina Kuick, Hedvig Häggman-Sund, Sanna Borell, David Henson

Läs

Relaterat

Nyheter

Knäck läskoden!

Att knäcka läskoden är både lockande, kul och svårt. ”LÄS – boken för dig som vill börja läsa” är perfekt att sätta i händerna på nybörjarläsare, vare sig de är fyra eller åtta år.

Barnens favorit presenterar världens mäktigaste djur

Programledaren Julia Wiberg är tillbaka med en djurbok med den allra roligaste faktan om 12 coolaste djuren i världen. Det blir fart och humor i både text och bild, signerade Hedvig Häggman Sund, vars artwork följs av en nära en kvarts miljon på Instagram.

Seriefrossa i vår: 3 x boknyheter och 2 x events

I vår bjuder vi på riktig seriefrossa. Tre fina nyheter på bokhyllan - dessutom möter du våra författare och tecknare på de stora serieevenemangen i maj.