Omslagsbild: Tiger, Tiger, Tiger


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2019-05-24
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-71414-2

Tiger, Tiger, Tiger

Tiger, Tiger - grannens katt
Tänker på dig dag och natt.
Gul som solen, lite svart.
Lite brun i fina streck.
Och på nosen: litet veck.

Tiger, Tiger, Tiger
handlar om svårfångad kärlek till en vacker katt. Om att vilja klappa och vara nära, men inte hinna med. Grannens katt är alldeles för snabb för små knubbiga ben, inte ens vackra blombuketter och strömmingskaka lockar fram honom ur buskarna.

Ville klappa, ville smeka,
ville leka, leka, leka
MEN TIGER BARA SPRINGER

Tiger, Tiger, Tiger
är den allra finaste högläsningen för de yngsta. Åsa Linds rimmade vers i kombination med Joanna Hellgrens bilder skildrar stor dramatik och starka känslor i litet format.

Mer om författaren
99 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Tiger, Tiger, Tiger är en fin, stämningsfull bilderbok med spänning ur barnets perspektiv. Helhetsbetyg: 4.” – Gunnar Åberg
BTJ

NYHETER

Den allra finaste högläsningen för de yngsta

Åsa Linds rimmade vers i kombination med Joanna Hellgrens bilder skildrar stor dramatik och starka känslor i litet format. Det blir ett mästarmöte i text och bild!

Illustratör: Joanna Hellgren
Se fler nyheter

Åsa Lind är född i Ångermanland, älskar att resa och har bott i bland annat Berlin och Istanbul. Hon debuterade som barnboksförfattare 1995 med Troll-Tula och Nisse. Sedan debuten har hon skrivit ett tjugotal böcker, såväl fakta som skönlitteratur. Mest känd är hon för böckerna om Sandvargen och Zackarina. Sandvargen belönades med Nils Holgersson-plaketten 2003 och Mera Sandvargen blev Augustnominerad samma år. Sandvargen är översatt till 20 språk och har blivit en modern klassiker. Förutom böckerna om Sandvargen har Åsa Lind bland annat skrivit böckerna om Dodo & Diamant, Opus Olsson, Ellika Tomson och Äskil äter träd.

År 2014 tilldelades Åsa Lind Kulla-Gullapriset, med motiveringen: "I sina böcker visar hon att allt är möjligt att säga, att alla färger och dofter är möjliga att beskriva, om man har språket i sin tjänst."

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.