bok

Maskinerna

Carl Johanson

Författare

Carl Johanson

Illustratör

Beskrivning

2019-08-13
Svenska
0-3

Författare

Carl Johanson

Illustratör

Carl Johanson

Formgivare omslag

Carl Johanson

Vad har hänt här? Vem har tappat sand på gatan? Vem spiller cement på fel ställen? Vem har huggit ner träden? Följ med maskinerna och se vad de kan göra. Med sparsmakad text, mycket färg och många roliga detaljer har Carl Johanson skapat oemotståndliga pekböcker i kartong för de minsta barnen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Rulla

Publiceringsdatum

2019-08-13

Läsordning

0

Produktion

Papper

Hongta

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129712810

Antal Sidor

20

Ryggbredd (mm)

12.1

Höjd (mm)

150

Vikt (kg)

0.195

Bredd (mm)

159

Recensioner

BTJ

”Sammanfattningsvis är Maskinerna en spännande och välgjord kartongbok där den vuxne kan vara en viktig länk för att utveckla och vidga historien. Helhetsbetyg: 4.” Dag Hedberg

 

Obi är hungrig

Om boken

Mysigt vardagsäventyr i tålig kartong. Böckerna om kaninen Obi är berättelser för de yngsta läsarna med färgglada bilder och lagom mycket text.
Obi är hungrig, det är dags att duka för middag. PANG! Tallriken trillar i golvet. Det är tur att mamma är där och kan trösta.Lär känna Obi, en charmig pekbokskaraktär. Läs också Obi säger god natt!, Obi badar och Obi vaknar.

Carl Johanson, Carl Johanson

Obi är hungrig

 

 

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet