Omslagsbild: Hitta djuren i skogen - kortspel

Bokserie: Djuren i skogen
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2019-10-11
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-71999-4

Hitta djuren i skogen - kortspel

Samla på djurpar i ett roligt och lärorikt kortspel. Härta Hare letar efter sin Harry. Ekorren Elton vill hitta tillbaka till sin Ekis. Roligt kortspel som hela familjen kan vara med på. Från Djuren i skogen illustrerad av Sarah Sheppard.

Mer om författaren
69 kr Merch - Sällskapsspel
Utgiven: oktober 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Fina illustrationer av Sarah Sheppard som barnen känner igen. [...] Bra kvalitet på alla delar i spelet. Betyg 4”
Förskolan

Sarah Sheppard är född 1971 och uppvuxen både i Atlanta och i Sollentuna, nu verksam i Stockholm. Sarah har i över 10 år uppmärksammats för sina roliga och unika böcker och vunnit många priser för sina verk. Suveränt och säkert väver hon ihop fakta och fantasi i sinnrika och roliga bilder, texter och seriestrippar. Sarah är en faktanörd som gräver ner sig i både dinosaurieben, kartor, hajar och levande djurarter vi har här i Sverige. På ett snillrikt sätt med humor och fantastiska bilder berättar hon saker du inte visste att du ville veta om våra svenska djur. När Sarah inte ritar och skriver är hon på författarbesök över hela landet och pratar om sina böcker.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.