Omslagsbild: Troll och andra väsen - Fakta och pyssel


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2019-09-20
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-72018-1

Troll och andra väsen - Fakta och pyssel

Hur ska trollet hitta hem? Vilket väsen gömmer sig i skogen? Och vem försöker Näcken lura i vattnet?

En aktivitetsbok fylld av knep och knåp, luriga labyrinter, prick till prick och massor av andra kluriga pyssel. På varje uppslag finns även lite roliga och läskiga fakta om några av våra mest välkända sagoväsen.

54 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: september 2019

NYHETER

Magiskt om jättar, spöken, älvor och varulvar

Charlotta Björnulfsons spännande fakta om elva olika sagoväsen har fått underbart fina bilder av Catarina Kruusval, som växlar mellan magisk stämning och finurlig humor.

Illustratör: Catarina Kruusval
Se fler nyheter

Charlotta Björnulfson, född 1945, bor i Göteborg men tillbringar mycket tid i Bergslagen. Hon är verksam både som författare och illustratör och det var när hon arbetade som speciallärare som hon började skriva och teckna på allvar. Hon har givit ut ett 15-tal böcker några med både text och bild, andra som illustratör och åter andra som textförfattare. Folktro är ett av Charlottas intresseområden, och hon har under många år förkovrat sig och gjort research som kommit till nytta i denna spännande bok för de yngsta.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.