Omslagsbild: Min första pärlplattebok


Läsålder: 6-9

Översättare: Cina Friedner
Fotograf: Tobias Kiel Lauesen
Utgivningsdatum: 2019-08-09
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-72030-3

Min första pärlplattebok

Anja Takacs, den kreativa danskan som ligger bakom Pärlplattedjur och Pärlplattekul, kommer nu med en ny bok för de yngsta pärlentusiasterna. Kanske gillar ditt barn att pärla, men du har tyckt att projekten i de tidigare böckerna har känts lite för stora och avancerade? Då är det här boken för dig. Här finns över 50 mönster, allt från djuren på savannen, via djungeln och havet till bondgården och ditt eget fantasiland. Välj och vraka bland lejon, kattungar, bläckfiskar, ormar, monster och enhörningar. Här kan alla hitta sin egen favorit!

Alla projekt läggs på en kvadratisk, genomskinlig platta som placeras ovanpå mönstret i boken. På så sätt blir det lätt för barnet att följa mönstret och se vilka färger som ska vara var, utan att behöva räkna och måtta. Allt du behöver är pärlor och en platta, så är du redo för en massa roliga pärlplattestunder med hela familjen! 

Mer om författaren
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Lätt att pärla med färdiga mönster [...] En bonus är att man får gulliga fakta till varje djur och inspirerande foton på hur de färdiga pärlplattedjuren kan användas.”
Kommunalarbetaren
”Boken innehåller mer än 50 modeller och avslutas med uppgifter om app och Instagram. En inspirerande och användbar bok för den avsedda målgruppen!” Tine Billing
BTJ

NYHETER

Vilken blir din allra första pärlplatta?

Gör något roligt och kreativt med dina barn – pärla! Min första pärlplattebok är full av inspiration, tips och dessutom 50 enkla, men fantasifulla, mönster.

Foto: Tobias Kiel Lauesen
Se fler nyheter
Photo

Anja Takacs är Danmarks pärlplattedrottning. Hon har många pärlplattefans som följer hennes blogg och Instagram. Hon har tidigare gett ut Pärlplattedjur (2017) och Pärlplattekul (2018).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.