Omslagsbild: Sömntåget

Bokserie: Sömnsagor (del 2)
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2019-08-16
ISBN: 978-91-29-72343-4

Sömntåget

Åk med Sömntåget och passera sånt som varit jobbigt. Men utanför tågfönstret ser du snart allt roligt. Somna sen skönt på Sömntåget. En saga ur Sömnsagor, som får ditt barn att somna.

Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Adam Lundgren
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

SÖMNSAGOR: sömnråd och sagor i unik mix

Sömnsagor, av psykologen Helena Kubicek Boye, bjuder på handfasta råd och sagor som lär barnen tekniker för att komma till ro och somna – mentala tekniker att ha med sig resten av livet.

Illustratör: Laura Di Francesco
Se fler nyheter

Helena Kubicek Boye är född 1976 i Lund, numera bosatt i Malmö. Hon började sin yrkesbana som journalist men utbildade sig sedan till psykolog. Helena anlitas flitigt som inspirationsföreläsare och är ofta med i media som expert vad gäller sömn och 2018 gjorde hon ett TEDx om sömn som setts av en stor publik. Hon prisades som årets nytänkare 2010 och nominerades till Stora Psykologpriset samma år. Hon har också skrivit faktaböcker inom psykologi samt två spänningsromaner den senaste publiceras i år.

Helena är en erkänd och etablerad sömnexpert. I över tio år har hon arbetat med att behandla sömnproblem, och som sömncoach har hon fördjupad kunskap i ämnet och ger i Sömnsagor goda råd till familjer med barn som har svårt att somna. Men framför allt är hennes nya bok för barn en fin sagosamling som fyller en viktig funktion vid läggdags!

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.