Omslagsbild: Fjodor tar sig vatten över huvudet


Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2020-03-13
Mediekontakt: Jenny Edh-Jansen
ISBN: 978-91-29-71940-6

Fjodor tar sig vatten över huvudet

Tvätta cykeln, hur svårt kan det vara? Kan man vara med på danstävling på skoldiscot utan att dansa? Finns det genvägar när man måste städa rummet? Åka pulka är ingen konst, men hur stannar man?
Svar på alla frågor finns i den nya boken om Fjodor.

Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”Forshed har ett avväpnande sätt att lyfta dessa barndomens bekymmer och dilemman, göra dem exakt så stora som de upplevs i den åldern. [...] Fjodor tar sig vatten över huvudet är en lättläst och rolig seriebok. Helhetsbetyg: 4.” Nils Ahnland
BTJ
"Forsheds teckningar är enkla och effektiva, det är flyt berättandet, och historierna är rätt lustiga. Plus för att här inte finns några övertydliga pekpinnar eller andra skönhetsfläckar. Fjodor är rejäl underhållning för barn."
Toppraffel
"Roligt, med oväntade vändningar, om Fjodor som alltid lyckas ställa till det men ändå reder ut det, utan att själv riktigt veta hur det går till."
Gotlands Allehanda
”Böckerna om Fjodor är en renodlad serie för unga läsare av bästa märke, full av underfundighet, dråpligheter, nyfikenhet och fantastiska vardagsäventyr som jag rekommenderar varmt ...”
Shazam.se

NYHETER

Barnens egen Papphammar är tillbaka!

Pelle Forsheds berättelser om Fjodor är lättlästa böcker i serieformat späckade med slapstickhumor, högt tempo och igenkänning, speciellt för lågstadiebarnen.

Illustratör: Pelle Forshed
Se fler nyheter

Pelle Forshed jobbar som serietecknare och illustratör. I sin ateljé i Stockholm tecknar och skriver han serier för både barn och vuxna. Bland annat serien om pojken Fjodor och hans skruvade vardagsäventyr. Han illustrerar även de populära böckerna om Familjen Monstersson tillsammans med Mats Wänblad. Han skapar också serieromaner och tecknade under lång tid satirseriestrippen Stockholmsnatt i Svenska Dagbladet.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.