Omslagsbild: Diamantkungen

Bokserie: De tre tigrarna (del 1)
Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2020-05-15
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-72153-9

Diamantkungen

Sommarvindarna sveper över takåsarna. I vindsrummet på Åsögatan sitter Ester, Harry och Sigge och funderar över det de just fått höra: En gång har det bott en stenrik diamanthandlare i deras kvarter, men när han dog var hans stora förmögenhet helt försvunnen!
Samtidigt pågår mystiska saker i källaren. Skumma personer smyger omkring och ingen verkar vilja kännas vid det krossade fönstret. Är den nystartade deckarklubben sitt första fall på spåren?

Första boken om Södermalmsdeckarna De tre Tigrarna!

Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”Denna första bok om Södermalmsdeckarna De tre tigrarna är en trivsam, spännande och lagom klurig barndeckare som doftar Kalle Blomkvist.” Magnus Öhrn
BTJ

NYHETER

En modern Mästerdetektiven Blomkvist

Folk som smyger runt i källaren, underjordiska gångar, en försvunnen skatt – och ett långt sommarlov. Peter Lindströms debut om Södermalmsdeckarna De tre tigrarna är en klassisk bladvändare.

Fotograf: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Peter Lindström är född 1975 i Sundsvall. Han är utbildad både inom litteratur- och systemvetenskap. Sedan femton år bor han i Stockholm med fru och barn. Han har tidigare publicerat noveller i antologier.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.