Omslagsbild: Kul i skogen - Fakta, tips och lekar


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2020-05-28
Mediekontakt: Erika Bjurling
ISBN: 978-91-29-72444-8

Kul i skogen - Fakta, tips och lekar

Välkommen in i skogen! En spännande och förtrollande plats, men vad ska man hitta på där egentligen?
Vad sägs om att bli en bajsdetektiv, en skogsakrobat eller kanske en experimentexpert?

Med låga trösklar ger Julia Wiberg, känd från SVT:s barnprogram Djur med Julia, sina allra bästa tips på allt kul man kan göra i skogen.

Är du en sån som älskar att klättra och klänga? Testa lekarna hänga gren eller hoppa pinnar! Är du nyfiken på små saker? Gör en krypruta eller upptäck alla spännande mönster som finns i naturen. Pysselsugen? Prova att skapa snygga halsband av rönnbär, och mycket mer. I skogen finns det verkligen något för alla!

Boken är fullspäckad med spännande fakta, och med Maja Stens färgsprakande och fantasifulla illustrationer har skogen, djuren och växterna aldrig sett roligare ut.

Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”De korta texterna fungerar fint att läsa och diskutera i en förskolegrupp eller i de lägre åren på lågstadiet. Boken växer vid flera genomläsningar. Helhetsbetyg: 4” Solveig Lidén
BTJ

NYHETER

Bästa tipsen på allt kul man kan göra i skogen

Välkommen in i skogen! Vad sägs om att bli en skogsakrobat, bajsdetektiv eller kanske en naturinspektör? I boken Kul i skogen ger Julia Wiberg, känd från SVT:s barnprogram Djur med Julia, sina allra bästa tips på vad man kan göra i skogen. För de fantasieggande illustrationerna står Maja Sten.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Julia Wiberg är uppvuxen i byn Täfteå i Västerbotten och har haft en speciell relation till skogen sedan barnsben. Hon är besatt av att se vilda djur och har alltid en kikare redo i ryggsäcken. Mest känd är hon som barnprogramledare för Djur med Julia på SVT där hon med stor lekfullhet sprider sin kärlek till djur och natur till tusentals barn. Till vardags jobbar hon som journalist i Stockholm. Kul i skogen är hennes första barnbok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.