Omslagsbild: ZombieLars Bok 2

Bokserie: ZombieLars (del 2)
Läsålder: 9-12

Översättare: Sara Årestedt
Utgivningsdatum: 2020-08-21
ISBN: 978-91-29-72567-4

ZombieLars Bok 2

Vi och dom

Lars är rätt ensam i skolan. Rektorn tror att lika barn leker bäst, och det gör livet svårt för den som är en zombie. Eller levande död som det faktiskt kallas. Tills Lars lär känna Robert som gillar zombies, och Anna som är ninja. Det visar sig att många människor är olika i stan, men skrämmande krafter arbetar för att utesluta de främmande från stan.

I bok 2 behöver Lars, Robert, Anna och Tess försvara sig och stå för vilka de är, på riktigt. Boken är baserad på tv-serien med samma namn. Kärlek, mobbing och utanförskap i rolig och rapp tecknad serie.

119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”Serien är humoristisk men vilar på en allvarlig grund, och kan säkert väcka en del tankar om rädslor och intolerans, men även identitet och självkänsla.” Nils Ahnland
BTJ

NYHETER

Tv-succén ZombieLars blir fartfyllt serieäventyr!

Den norska succé-teveserien ZombieLars har tagit även de svenska barnen med storm! Nu kommer den i roligt och rappt tecknat serieformat av illustratören Kim W. Andersson. Två böcker släpps samtidigt och det handlar om kärlek, mobbing och utanförskap i en värld av levande – och olevande.

Illustratör: Kim W. Andersson
Se fler nyheter

Kim W. Andersson gav 2012 ut den hyllade serieromanen Alena. Han är skaparen av den romantiska skräckserien Love Hurts, som man kan läsa i tidningen Utopi och som även har publicerats i prestigefyllda Dark Horse Presents. Kim har även illustrerat omslagen till Engelsforstrilogin.

Mer om författaren

Thomas Seeberg Torjussen, född 1974, är manusförfattare för film och tv. Han är flerfaldigt nominerad för sina tv-serier. Senast internationellt för den otecknade tv-serien om ZombieLars.

Mer om författaren

Gisle Halvorsen är manusförfattare, producent och regissör för tv. Han står bland annat bakom de båda barnsuccéerna AF1 och ZombieLars.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår