bok

En magisk jul på Hogwarts

Harry Potter Adventskalender Pop-up

J.K. Rowling

Författare

Beskrivning

2020-09-17
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling

Formgivare omslag

Annika Meijer

Fira jul på Hogwarts! För första gången får du följa med in i Harry Potters magiska värld mitt i julfirandet i en interaktiv pop-up bok och adventskalender.

I stora salen, som ses i Harry Potter-filmerna, står den magnifika 3D pop-up julgranen redo att dekoreras med 25 små minnessaker av ikoniska föremål och element från filmerna som gömmer sig bakom luckorna i boken.

Lär dig om julen på Hogwarts! I en av luckorna finns även en bok fullproppad med bilder och spännande läsning där du får följa med bakom kulisserna och veta mer om Harry Potters magiska jular på Hogwarts. Kul för alla åldrar!

Denna bok kan återanvändas och visas varje år för att räkna ner till jul.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Harry Potter: A Hogwarts Christmas Pop-up

Originalspråk

Engelska

Översättare

Annika Meijer

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2020-09-17

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129728859

Format

 

Harry Potter Magisk handbok

Om boken

Den officiella bredvidläsningsboken till Harry Potter-böckerna.
Kliv in i Harry Potters underbara trollkarlsvärld!Upptäck magiska platser, förkovra dig i trollkarlslära eller läs om fantastiska vidunder och oförlåtliga förbannelser. Här finns allt du någonsin har velat veta om häxor och trollkarlar.Boken är fullspäckad av fantastiska fyrfärgsillustrationer av Peter Goes, Louise Lockhart, Weitong Mai, Olia Muza, Pham Quang Phuc, Levi Pinfold och Tomislav Tomić.

J.K. Rowling

Harry Potter Magisk handbok

Relaterat

Nyheter

Den magiska succén i fyrfärg fortsätter!

Den 11 oktober 2022 utkommer den illustrerade utgåvan av "Harry Potter och Fenixorden" samtidigt i 24 länder. Jim Kay har arbetat med boken i mer än två år och under arbetets gång blev det uppenbart att det var dags att bjuda in en gästillustratör till trollkarlsvärlden. Den gästen blev Neil Packer – en etablerad och mångsidig illustratör och Jims nära vän.

Räkna ner till jul med årets adventsbok, jul- och ljudkalendrar

Snart är det dags att läsa första kapitlet i årets magiska adventsbok, öppna första luckan i julkalendrar som tar oss med till Astrid Lindgrens och Hogwarts världar eller lyssna till första avsnitten i två aktuella ljudkalendrar. I år finns många möjligheter att maxa nedräkningen till jul!