Omslagsbild: Bror till salu


Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2021-04-30
Mediekontakt: Terri Herrera
ISBN: 978-91-29-72676-3

Bror till salu

Det är en perfekt affärsidé och 13-åriga Zoe har allt som krävs: Ambitionen att bli världens yngsta it-miljonär. En mobil med bra kamera. Ett Instagramkonto med hundratusentals följare. Och förstås: en brorsa som ser exakt ut som Justin Bieber. Nästan.

Det finns bara en hake: Hon måste följa med familjen på semester till Grotta Misteriosa, en pytteliten håla i Italien, som knappt har fungerande wifi - och ingen täckning. Allt är som upplagt för katastrof. För Zoe. För affären. Eller är det? För så länge Zoe har brorsan i närheten och kan posta bilder på "Bieber" i badbrallor - brallor som hon sedan säljer till högstbjudande bland hans fans - går verksamheten bra. Nästan för bra. Dagarna blir allt mer kaotiska. Ska Zoe lyckas stoppa bollen hon satt i rullning, innan den kraschlandar?

Bror till salu är ett galet äventyr i rasande tempo. Det är originellt, enastående och hysteriskt roligt!
Mer om författaren

AK Sydegård, född 1965, är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har arbetat många år i tidningsbranschen och nu debuterar hon som författare med boken Bror till salu. Till skillnad från sin huvudperson älskar hon Italien, en kärlek som tyvärr inte är besvarad. Alla byter till engelska så fort hon försöker prata italienska och hon passar inte i glittriga knytbikinis.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår