Omslagsbild: Vill du bli min vän?


Läsålder: 3-6

Översättare: Ellen Karlsson
Utgivningsdatum: 2021-03-26
Mediekontakt: Terri Herrera
ISBN: 978-91-29-72940-5

Vill du bli min vän?


Underbar läsning att dela tillsammans med den man älskar mest. En mysig och kärleksfull bok om att hitta en vän! Efterlängtad uppföljare till den internationella succén Gissa hur mycket jag tycker om dig?

Pappaharen tycker om Barnharen mest av allt i hela världen, men just idag har han inte tid att leka. Barnharen bestämmer sig för att ge sig av på upptäcktsfärd på egen hand! Men helt ensam är han kanske inte? I en vattenpöl ser han sin spegelbild och när han skuttar fram i solen skuttar hans skugga bredvid honom. Men så plötsligt stannar han upp! Det sitter en annan hare bland blommorna på berget. Tänk om hon skulle vilja bli hans vän?

Jeram och McBratney skildrar med kärlek och värme den spirande vänskapen mellan två små harungar och tryggheten i att ha en förälder som både släpper en fri och finns där när man kommer tillbaka.
Mer om författaren
131 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2021

SENASTE RECENSIONERNA

”Så passande för de yngre läsarna! Helhetsbetyg: 4” Annika Malm
BTJ
Photo

Sam McBratney (1943-2020) var en författare från Nordirland. Han skrev över femtio barnböcker, bland andra bästsäljaren Gissa hur mycket jag tycker om dig.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår