Omslagsbild: Obi badar


Läsålder: 0-3

Utgivningsdatum: 2021-03-12
Mediekontakt: Terri Herrera
ISBN: 978-91-29-72296-3

Obi badar

Vardagsäventyr i tålig kartong. Böckerna om kaninen Obi är mysiga berättelser med färgglada bilder och lagom lång text för de yngsta. Obi har lekt utomhus hela dan och nu är det dags för ett bad. Obi hoppar i badkaret så att det stänker. Plask! Obi vet hur man tvättar magen, fötterna och rumpan. Men, har han inte glömt något?

Lär känna Obi, en ny söt pekbokskaraktär. Läs också Obi säger god natt! Kommande titlar i samma serie: Obi är hungrig, Obi gör sig i ordning.
Mer om författaren
94 kr Bok - Board book
Utgiven: mars 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2021

SENASTE RECENSIONERNA

”Obi badar är en varm vardagsberättelse i pekbokskartong, lätt att tycka om.” Mattias Käck
BTJ

Carl Johanson, född 1976, är uppvuxen norr om Göteborg. I sin ungdom jobbade han till sjöss innan han flyttade till London, där han gick på St Martins School of Art & Design. Han har också en magisterexamen från Konstfack, linjen för grafisk design och illustration. Carls håg stod till Frankrike och han for till Paris, studerade franska på Sorbonne och jobbade på en fransk designbyrå. Numera är han frilans, bor med sin familj i Rennes men jobbar mot Sverige när han får tillfälle – ofta för magasin och tidningar. Han undervisar också i illustration och teckning i Rennes. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår