Omslagsbild: Se upp, Stella!


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2021-04-16
Mediekontakt: Jenny Edh-Jansen
ISBN: 978-91-29-72661-9

Se upp, Stella!

Dråpligt om allvetande storasyskon, perfekt högläsning för 4- till 8-åringarna.

Stella är fem år och har världens bästa storasyster. Agnes är cool, och mycket äldre, hon går i skolan till och med. Stellas storasyster kan nästan allting, och hon berättar att Stella helt säkert kommer bli blind om hon sitter sådär nära teven. Det blev en kille i hennes klass. Den natten kan Stella inte sova och på morgonen efter tänker hon att det är lika bra att börja öva på att vara blind redan nu.

I ett helt nytt strålande samarbete skapar Susanne Trydal och Ellen Ekman en varm och humoristisk skildring av syskondynamik och hur tilliten till en älskad storasyster kan ta en långt.
Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2021

SENASTE RECENSIONERNA

”Framställningen är humoristisk, vilket understryks av de förnämliga illustrationerna. Helhetsbetyg: 4” Tine Billing
BTJ

NYHETER

Dråpligt om allvetande syskon

Susanne Trydals och Ellen Ekmans nya bilderbok Se upp, Stella! är en varm och humoristisk skildring av syskondynamik och hur tilliten till en älskad storasyster kan ta en långt.

Illustratör: Ellen Ekman
Se fler nyheter

Susanne Trydal föddes 1981 och är uppvuxen i Åsa, en liten ort i närheten av Kungsbacka på västkusten. Hon har studerat humaniora i Lund och jobbat med böcker i hela sitt vuxna liv. Först jobbade Susanne på Akademibokhandeln i Malmö, innan hon 2007 flyttade till Stockholm och blev butikschef på Akademibokhandeln i Sickla, Nacka.
Susanne debuterade 2015 med första delen i fantasytrilogin om Hallahem som hon skrev tillsammans med Daniel Åhlin, utgiven på annat förlag. Nu arbetar Susanne som försäljningschef för barn- och ungdomslitteratur på Bonnierförlagen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår