Omslagsbild: Midnattsblot

Bokserie: Järvhögatrilogin (del 2)
Läsålder: Unga vuxna

Utgivningsdatum: 2021-05-28
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-29-72157-7

Midnattsblot

De hade sett någonting ute i skogen. Hört någonting. Någonting som inte var mänskligt. Hur kunde allt förbli detsamma efter det? Det var som om alla hade glömt. Alla utom hon.

För de flesta i Järvhöga har livet återgått till det vanliga efter den dramatiska händelsen i skogen, då den försvunna eleven Markus återfanns vid liv. Men för Julia är inget sig likt. Det som lurade bland träden är kvar. Det som lockar pojkar in i skogen, det som alltid funnits i Järvhöga, finns fortfarande där ute.

Samtidigt börjar Emil, Markus rumskamrat, ana att någonting inte är som det ska på skolan. Någonting har förändrats. Med Markus, med allt, och ingen går säker.
Medan ljuset och våren återvänder till Järvhöga måste Julia och Emil försöka rädda sig själva, och dem som de älskar. Innan det är för sent.

Midnattsblot är den fristående fortsättningen i Järvhögatrilogin, där stark spänning blandas med magisk realism.
Mer om författaren
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2021
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2021
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Electra Hallman
Utgiven: juni 2021

SENASTE RECENSIONERNA

”På ett lättläst språk och lågt berättartempo lyckas Sten få fram en tät och medryckande känsla utan att avslöja så mycket detaljer. [...] Helhetsbetyg: 4.” Anna Wilner
BTJ

NYHETER

”Det är någonting som sjuder under ytan i Järvhöga”

Camilla Stens hyllade Bergtagen skildrar en liten stad långt inne i de jämtländska skogarna, och en gammal internatskola med mörka hemligheter. Nu släpps Midnattsblot som är den fristående fortsättningen i Järvhögatrilogin, där stark spänning blandas med magisk realism.

Fotograf: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Camilla Sten är född 1992 och författare till de hyllade skräckromanerna Staden och Arvtagaren på Norstedts, och Bergtagen som är första delen i en spänningstrilogi för unga vuxna på Rabén & Sjögren. Hon skriver även rysartrilogin Havsfolket tillsammans med Viveca Sten. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår