Omslagsbild: Världens coolaste djur enligt Julia


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2021-05-28
Mediekontakt: Jenny Edh-Jansen
ISBN: 978-91-29-73011-1

Världens coolaste djur enligt Julia

Rolig och spännande fakta av barnens favorit Julia Wiberg.

Läs, skratta och förundras tillsammans över allt tokigt, roligt och häftigt som pågår i djurens värld! Visste du till exempel att gorillor borstar tänderna med en pinne, koalaungar äter sin mammas bajs eller att kameleonter kan titta åt två olika håll samtidigt!

Julia Wiberg är känd från SVT:s ”Djur med Julia”, Spotifypodden ”Julias coola djur”, YouTube-kanalen ”Julias djur” och sin blogg på Mama. I Världens coolaste djur enligt Julia har Julia samlat sina allra coolaste djur, oemotståndligt porträtterade av illustratören Hedvig Häggman-Sund. Tillsammans har de skapat en härligt rolig och färgglad bok med lättillgänglig och oväntad fakta!

En bok för djurälskare i alla åldrar!

 
Mer om författaren
131 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2021

SENASTE RECENSIONERNA

"Världens coolaste djur enligt Julia är ännu en bok med fascinerande och underhållande fakta om några olika djur presenterat på ett lättsamt och lättillgängligt sätt. [...] Färggranna och serieliknande bilder av Hedvig Häggman-Sund illustrerar texten bra och förstärker de komiska och oväntade djuregenheterna. Helhetsbetyg: 4" Piroska Bakran
BTJ

NYHETER

Barnens favorit presenterar världens mäktigaste djur

Programledaren Julia Wiberg är tillbaka med en djurbok med den allra roligaste faktan om 12 coolaste djuren i världen. Det blir fart och humor i både text och bild, signerade Hedvig Häggman Sund, vars artwork följs av en nära en kvarts miljon på Instagram.

Illustratör: Hedvig Häggman-Sund
Se fler nyheter

Julia Wiberg är uppvuxen i byn Täfteå i Västerbotten och har haft en speciell relation till naturen sedan barnsben. Hon är besatt av att se vilda djur och har alltid en kikare redo i ryggsäcken. Mest känd är hon som barnprogramledare för Djur med Julia på SVT där hon med stor lekfullhet sprider sin kärlek till djur och natur till tusentals barn. Hon står också bakom Spotify-podden Julias coola djur och har en egen populär blogg om småbarnslivet hos tidningen Mama. Till vardags jobbar hon som journalist i Stockholm.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår