Omslagsbild: Snart börjar vi skolan


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2021-06-18
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-72985-6

Snart börjar vi skolan

Berättelser, lekar och fakta inför skolstart
Den perfekta förberedelsen för skolstarten!

En härlig samlingsvolym för alla som ska börja förskoleklass eller är nyfikna på skolan. Lär dig roliga rastlekar med Alfons, läs om när Pippi börjar skolan, när Nina har skolavslutning och helt nyskrivna berättelser om hur det kan vara att börja F-klass. I antologin finns även räkneramsor, faktaavsnitt om hur en skola kan se ut, vilka som jobbar där och svar på vanliga funderingar som man kan ha innan man börjar skolan. En inbjudande och peppande bok att läsa tillsammans inför en av livets största händelser: skolstarten!

Här hittar du älskade barnbokskaraktärer som Pippi och Alfons, men även nyare favoriter av stjärnor som Emma AdBåge och Emi Gunér, och dessutom helt nyskrivna och nyillustrerade berättelser och faktatexter.
Mer om författaren
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2021

NYHETER

Den perfekta förberedelsen för skolstarten!

Snart börjar vi skolan är en härlig samlingsvolym fylld av spännande berättelser för de som ska börja förskoleklass eller är nyfikna på skolan. En inbjudande och peppande bok att läsa tillsammans inför en av livets största händelser: skolstarten!

Omslag: Cecilia Heikkilä Ill: Emma Ganslandt
Se fler nyheter

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår