Omslagsbild: Mille går till förskolan

Bokserie: Kompisarna på förskolan
Läsålder: 0-3

Utgivningsdatum: 2021-08-06
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-73037-1

Mille går till förskolan

Idag är det måndag och då går man till förskolan, det vet Mille. Men först måste han äta frukost med MYCKET smör på mackan, spotta tandkräm i handfatet och klä på sig såklart. Väl framme vid förskolan blir det dags att säga hej då till mamma, men Mille vill inte att hejdåkramen ska ta slut. Så bra att pedagogen Bosse finns och kan visa det bästa fönstret att vinka hejdå genom. Och vilken tur att alla kompisarna är där!

En bok om en helt vanlig morgon när det är lite svårt att säga hejdå. Perfekt för att prata om morgonbestyr i familjen, eller som förberedelse inför förskolestart.

Kompisarna på förskolan är en helt ny seriesatsning för 1-3-åringarna om deras vardag och de viktiga kompisrelationerna. Lär känna Addi, Maj, Zarah, Mille och Alma - alla är olika, och alla är kompisar! En serie böcker helt på barnens nivå med text av den Augustprisvinnande författaren Ellen Karlsson och underbara bilder av Laura Di Francesco.
Mer om författaren
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2021
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2021

SENASTE RECENSIONERNA

"I enkla meningar och med färgstarka figurer presenteras vardagen ur det lilla barnets perspektiv." Eva Emmelin
Norra Skåne
”Det är mycket troligt att detta blir en framtida favoritbok, både hemma och i förskolan. Helhetsbetyg: 4.” Maria Nestorzon
BTJ

NYHETER

Kompisarna på förskolan: Ny serie för de minsta om deras vardag

Lär känna Addi, Maj, Zarah, Mille och Alma – alla är olika och alla är kompisar! Kompisarna på förskolan är en serie böcker helt på barnens nivå med text av den Augustprisvinnande författaren Ellen Karlsson och underbara bilder av Laura Di Francesco.

Illustration: Laura Di Francesco
Se fler nyheter

Ellen Karlsson, född 1986, är en älskad barnboksförfattare. Hon debuterade 2013 med Snöret, fågeln och jag, som hon tillsammans med illustratören Eva Lindström vann Augustpriset för i klassen barn- och ungdomsböcker.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår