Omslagsbild: Lurad!


Läsålder: 6-9

Fotograf: Anna Winér
Utgivningsdatum: 2021-10-01
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-29-73374-7

Lurad!

59 roliga bus och pranks
Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla barn som älskar att hitta på bus.
Boken innehåller 59 roliga bus i olika svårighetsgrader: allt från superenkla och medelsvåra till bus som kräver lite mer förberedelser, men där effekten blir desto större! Busa med föräldrar eller syskon, eller varför inte gå ihop med mamma och busa med mormor? Busa i köket, i badrummet, busa med tejp, med makaroner och annat smått och gott som finns hemma. Här finns något för alla, och när boken är slut kan vi lova att du har blivit ett riktigt busproffs!

Vivi Wallin är entreprenör och influencer och mamma till Knut - en av världens proffsigaste busmästare! Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår.

PS! Vivi och Knut hälsar att det är lag på att busen ska vara roliga för den som blir busad med - aldrig elaka såklart! Och det är förstås den som busar som får ta städningen efteråt!
Mer om författaren
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2021
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2021

Vivi Wallin, född 1977, är entreprenör och influencer. Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där bland annat Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår. 

Hon är författare till En mammas överlevnadshandbok (Norstedts, 2020) och Lurad! 59 roliga bus och pranks (Rabén och Sjögren, hösten 2021). Vivi bor i Stockholm med sambon Anders, sönerna Knut och Elmer och är även bonusmamma åt Wilmer och Emil. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår