Omslagsbild: Avslappningssagor 1 - Kroppsavslappning med en fjäril

Bokserie: Sömnsagor (del 1)
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2021-08-18
ISBN: 978-91-29-72967-2

Avslappningssagor 1 - Kroppsavslappning med en fjäril

I den här sagan ska du tänka att det flyger en fjäril ovanför dig som kommer att landa på olika ställen på din kropp. När fjärilen landar kommer du att tänka på den del av kroppen som den landar på.

Lyssna på boken för att skapa en avkopplande vilostund med hjälp av lugna sagor inspirerade av mindfulness. För aktiva barn som behöver gå ner i varv och avslappningsövningar som ni kan göra hela familjen tillsammans. Boken passar lika bra att använda hemma som på vakenvilan i förskolan.
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Ludvig Josephson
Utgiven: augusti 2021

NYHETER

Sagor som hjälper barnen att komma ner i varv

Idag lever många barn ett stundtals stressigt liv med långa dagar, många aktiviteter och ett stort informationsflöde. Vila och återhämtning är ett måste för att orka med och må bra. Författaren och psykologen bakom succén Sömnsagor kommer nu med en ny bok för avkopplande vilostunder.

Illustration: Laura Di Francesco
Se fler nyheter

Helena Kubicek Boye är född 1976 i Lund, numera bosatt i Malmö. Hon började sin yrkesbana som journalist men utbildade sig sedan till psykolog. Hon har skrivit faktaböcker för både vuxna och barn och är även författare till en rad framgångsrika spänningsromaner för vuxna läsare.

Helena är en erkänd och etablerad sömnexpert och har arbetat i femton år med att behandla sömnproblem. Hon anlitas flitigt som inspirationsföreläsare och är ofta med i media som expert vad gäller sömn. År 2018 gjorde hon ett TEDx-talk om sömn som setts av en stor publik. Hon prisades som årets nytänkare 2010 och nominerades till Stora Psykologpriset samma år. Helena anlitades även som sömnexpert när artisterna Timbuktu och Mapei skapade sina vaggvisor Lullabies som släpptes på Spotify 2021.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår