Omslagsbild: Är du rädd, Stella?

Bokserie: Stella (del 2)
Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2022-03-18
Mediekontakt: Jenny Edh-Jansen
ISBN: 978-91-29-73549-9

Är du rädd, Stella?

Stellas storasyster Agnes ska vara barnvakt ett par timmar, när mamma och pappa ska på föräldramöte. Den här gången är Agnes inte så intresserad av att leka, men Stella vill bygga koja, och efter lite tjat hjälper hennes storasyster till. Det blir en magnifik, stor och mysig koja! Stella och Agnes släcker ner och samlar alla gosedjur därinne. Men så ser plötsligt Agnes lurig ut och vill berätta spökhistorier, om Stella vågar alltså! Det vågar Stella, i alla fall nästan. Men vem blir egentligen mest rädd?

En rolig bok om syskon, det bästa och värsta som finns. Den fristående uppföljaren på Se upp, Stella!

Susanne Trydal har tidigare skrivit en fantasytriologi för mellanåldern och med serien om Stella och hennes syster gör hon sina första bejublade bilderböcker tillsammans med Ellen Ekman. Ellen är serieskapare med en hel rad bilderböcker med roliga och actionfyllda vardagsskildringar bakom sig, mest kända är hennes egna böcker om Idde och Hajen.
Mer om författaren

Susanne Trydal föddes 1981 och är uppvuxen i Åsa, en liten ort i närheten av Kungsbacka på västkusten. Hon har studerat humaniora i Lund och jobbat med böcker i hela sitt vuxna liv. Först jobbade Susanne på Akademibokhandeln i Malmö, innan hon 2007 flyttade till Stockholm och blev butikschef på Akademibokhandeln i Sickla, Nacka.
Susanne debuterade 2015 med första delen i fantasytrilogin om Hallahem som hon skrev tillsammans med Daniel Åhlin, utgiven på annat förlag. Nu arbetar Susanne som försäljningschef för barn- och ungdomslitteratur på Bonnierförlagen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår