Fotograf: Sara Moritz

Aktuell med: Väck monstret!

Jag kommer ursprungligen från Dalarna men bor på Söder i Stockholm med min man Magnus och våra tre barn, Moa, Max och Maj. Att förmedla kunskap till barn är bland det bästa jag vet. Om jag sår frön av kunskap hos barn, kanske det börjar växa en vilja och lust att ta reda på mer – då har jag lyckats!

Förutom att skriva faktaböcker arbetar jag som museipedagog och har bland annat arbetat på Drottningholms slott, Historiska museet, Junibacken och Stockholms läns museum. Just nu håller jag bland annat till i Stora Nyckelviken.

En av mina favoritplatser är kolonistugan där jag älskar att påta i jorden bland grönsaker och blommor. Annars brukar jag tälja hjärtan i bark, koka salvor, vara i naturen, gå på museum och annat skoj med familjen.

Läs mer Dölj
69 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
154 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
69 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
83 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2015
120 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: april 2014
120 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: mars 2013

SENASTE RECENSIONERNA

Hjälp farao!
”Det är ett trevligt koncept som kan göra att nybörjarläsaren blir intresserad av de olika historiska händelserna och vill ta reda på mer. Helhetsbetyg: 4.” /BTJ
En himla historia
"En skojig, faktaspäckad historiebok för vetgiriga barn." / Cecilia Fridén, Jönköpings-Posten

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår