Fotograf: Göran Segeholm 2017

Press images

Aktuell med: Lilla kroppsskolan

En gång trodde jag att jag skulle bli modetecknerska och journalist. Men lyckligtvis ville ödet annorlunda. Jag hamnade i förlagsbranschen som redaktör, förläggare och författare, har arbetat hela mitt yrkesliv med läromedel och faktaböcker för barn. Det har blivit läsläror på Natur och Kultur och bl a uppslagsböcker, Barnens Världshistoria och Lilla skolan-böckerna på Rabén & Sjögren.

Det känns fantastiskt att Lilla Läseskolan och Lilla Räkneskolan nu ges ut i nyutgåva med helt nya bilder av Hanna Granlund. Jag hoppas de kan fungera som en lustfylld introduktion till skolans värld. Att lära är kul.

Läs mer Dölj
99 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018
59 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: april 2018
59 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: april 2018

SENASTE RECENSIONERNA

Lilla läseskolan
"Uppmuntrar och inspirerar till läsning och skrivning på traditionellt sätt med papper, penna, lappar, böcker och brev, men visar också på andra sätt att läsa och skriva, t.ex. sms och mail. Helhetsbetyg: 4" – Inger Lindberg.
BTJ
Lilla räkneskolan
"Lilla räkneskolan bjuder på ett varierat innehåll och de olika kapitlen kan med fördel läsas var för sig."– Gunilla Essén. 
BTJ
Lilla läseskolan
"Vardagen lockar barn till läsning. Lilla Läseskolan är en högläsningsbok att studera tillsammans. Dialogen övergår gradvis i pratbubble-form, vilket kan locka fler barn att läsa i boken." - JENNY BYSTRÖM 
Folkbladet

NYHETER

3 x smarta läraläsa-tips från Lilla läseskolan

Ewa Malmborgs populära Lilla läseskolan är äntligen tillbaka - vi bjuder på tre smarta läraläsa-tips.

 

Illustratör: Hanna Granlund
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.