Fotograf: David Goldman

Press images

Aktuell med: Häxskolan Hemsida: www.emilymagazine.com

Emily Gould (född 1981) växte upp i Silver Spring, Maryland, USA. Idag bor hon på Manhattan, NY. Hon har gjort sin karriär på att blogga för Gawker.com, en bloggsajt med nyheter och daglig information om allt ifrån kändisar till världsläget. Hon är också mycket uppmärksammad för sin sajt ”Emily Magazine” där hon delar med sig av allt som händer i hennes liv (hon har blivit beskylld för att vara för intim och gränslös). Hon driver även bloggen ”Heartbreak Soup” tillsammans med en vän.

Emily Gould har skrivit Häxskolan tillsammans med Zareen Jaffery. De har varit vänner sedan 2004 då de båda jobbade som redaktörer på ett förlag i New York. En dag när de var uttråkade började de mejla varandra om sina favoritungdomsböcker och filmer. De spånade fram idén till en bok som skulle bli en kombination av deras bästa tonårsböcker och filmer och bestämde sig för att skriva Häxskolan tillsammans, där favoritämnena – magiska krafter och skvaller – ingick. Boken skrevs mestadels i Central Park och på caféer över hela New York.

Läs Emilys bloggar: www.emilymagazine.com eller www.heartbreaksoup.wordpress.com

Läs mer Dölj

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår