Camilla Lundsten

Foto av:

Frida Ström

Camilla Lundsten är en av Sveriges mest välkända formgivare och illustratörer och har genom sitt företag, Littlephant, gjort stor succé med sina textiler, accessoarer och inredningsdetaljer. Hon är även barnboksförfattare med böckerna om Lillefanten som är utgivna på Rabén & Sjögren.

 

Relaterat

Äntligen godnatt!

Om boken

Lillefanten, den pyttiga masken Maskot och Kanina ska gå och lägga sig. Men först måste de klä av sig, tvätta nosen, borsta tänderna och sitta på pottan innan det är äntligen är dags för pyamas, välling och godnattsaga.

En oemotståndligt charmig pekbok av Camilla Lundsten, som debuterade som illustratör i Bebisens roliga ramsor 2008.

Camilla Lundsten, Camilla Lundsten

Äntligen godnatt!

Bebisens roliga visor och verser

Om boken

Sjung, dansa och skratta! Fyrtio roliga visor och verser i en ny underbar samling med läckra illustrationer av Camilla Lundsten.

Sjung, dansa och skratta med din bebis! Här hittar du ett urval av älskade visor och verser ur vår vis- och diktskatt för de minsta. Njut av att sjunga sångerna, göra roliga rörelser till sånglekarna och ta de första rytmiska dansstegen med bebisen. Eller, när bebisen och du är på det humöret, lyssna tillsammans på cd:n med nyinspelade visor och verser som följer med boken.

Lillefanten, Maskot och Kanina och de andra roliga vännerna i Camilla Lundstens egensinniga och oförglömliga bildvärld kommer att ge bebisen glada stunder och inspirera till ännu mera sång och lek, rytm och rörelse och att härma de roliga orden i tungvrickarna.

Bebisens roliga visor och verser är en lekfull vis- och versskatt som bidrar med både nya bekantskaper och en uppfräschning av den klassiska bebisrepertoaren som ger de första upplevelserna av musik och poesi.

I samma serie som Bebisens roliga rim och ramsor.

Den medföljande cd:n är Grammisnominerades 2010 för Årets barnalbum. Följande låtar ingår:

1. Bä, bä vita lamm
2. Ekorr´n satt i granen
3. Springstund
4. Nej se det snöar
5. Blåsippor
6. Körsbärsblom
7. Flyg fula fluga flyg
8. Herr Kantarell
9. Trädet faller ner
10. Min ponny
11. Sankta Lucia
12. Tre pepparkaksgubbar
13. Sockerbagaren
14. Fel sko
15. Kan man inte få
16. Tomten och haren
17. Tingelingeling
18. Det kom blod
19. Tänk om jag hade en liten apa
20. Här dansar Herr Gurka
21. Rulla rulla kula
22. Den vita hästen dansar i sin hage
23. Klättermusens vaggvisa






Antologi , Camilla Lundsten

Bebisens roliga visor och verser

Relaterade artiklar

Äntligen jul! Och äntligen är Lillefanten tillbaka!

Lillefanten och hans kompisar bygger snögubbar, åker pulka och bakar pepparkakor. Med sparsmakad text och stämningsfulla bilder bjuder nya pekboken Äntligen jul! på finaste julläsningen för de allra yngsta julfirarna.