Kim W Andersson

Foto av:

Kajsa Göransson

Kim W. Andersson gav 2012 ut den hyllade serieromanen Alena. Han är skaparen av den romantiska skräckserien Love Hurts, som man kan läsa i tidningen Utopi och som även har publicerats i prestigefyllda Dark Horse Presents. Kim har även illustrerat omslagen till Engelsforstrilogin.

Relaterat

Äventyr för superhjältar 2

Om boken

Ett actionfyllt juläventyr med Röda Masken!
Äventyr för superhjältar är renodlade serieböcker för de lite äldre fansen, med snabbare tempo och nervkittlande handling − perfekta för alla dem som älskar superhjältarna och bara vill ha mer!Det är snart jul och lugnet har börjat sänka sig över Rosenhill. Inte ens skurkarna verkar jobba. Men plötsligt slutar alla tv-apparater att fungera. De yngre bryr sig inte särskilt mycket, de kan ju ändå se alla sina program på datorn och telefonen, men för de äldre är det inte lika lätt. Det dröjer inte länge innan det blir uppror i staden, och Röda Masken och de andra superhjältarna måste stoppa kaoset – innan julen i Rosenhill är helt förstörd!Handbok för Superhjältar är den största boksuccén i Sverige på senare år. Nu återvänder vi till Rosenhill och träffar Röda Masken, Vildbiet och de andra superhjältarna. Böckerna är skrivna av Elias Våhlund och illustrerade av serietecknaren Kim W Andersson.

Elias Våhlund, Kim W Andersson

Äventyr för superhjältar 2

Relaterade artiklar

Tv-succén ZombieLars blir fartfyllt serieäventyr!

Den norska succé-teveserien ZombieLars har tagit även de svenska barnen med storm! Nu kommer den i roligt och rappt tecknat serieformat av illustratören Kim W. Andersson. Två böcker släpps samtidigt och det handlar om kärlek, mobbing och utanförskap i en värld av levande – och olevande.