Fotograf: Ines Sebalj

Press images

Aktuell med: Grim

Lina Neidestam är serietecknare, författare och illustratör. Hon är skapare av humorserien Zelda som går att läsa i en rad nordiska dagstidningar. Hennes serier har belönats med Stora Ponduspriset, Adamson-statyetten, Nöjesguidens Stockholmspris och nominerats till Urhunden. Neidestam har också medverkat i Berättelser från EngelsforsRysliga förskolan är hennes bilderboksdebut.

Läs mer Dölj
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Siham Shurafa
Utgiven: juni 2020
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: april 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2018
169 kr Bok - Flexband
Utgiven: mars 2013
Spöksomrar
"Men tonen och stilen är ju genomgående, och den är: säker, lite lagom kuslig, och väldigt förankrad i nutiden. Mårten Melin kan verkligen sin sak!"
Vi Läser
Spöksomrar
"Smart och sparsmakat för bokslukaråldern. [...] Låter det som perfekt sommarläsning? Jamen, det är ju det." Johanna Lindbäck
Sydsvenskan
Rysliga förskolan
”Detta är den perfekta boken att njuta av monster i någons trygga famn – alltså för de lite mindre. Lina Neidestam både kittlar ens fantasi och får en att tänka på vad som gör en mörkrädd.”
Kulturnytt i P4
Rysliga förskolan
”Illustrationerna är fantastiska – speciellt hur växlingarna mellan läskigt och tryggt illustreras. Betyg: 5 av 5"
Barnboksfamiljen

NYHETER

En bok. Tre nervkittlande spökhistorier

Sommar är kanske inte den årstid som mest förknippas med spökerier, men bland loppisar, badsjöar och högt, soldoftande gräs kan de mest fasansfulla ting gömma sig. Spöksomrar innehåller tre spökhistorier och rysligt snygga illustrationer av Lina Neidestam.

Foto: Maria Lindberg

Prisbelönta serieskaparen Lina Neidestams blodisande bilderboksdebut

Vad är det som låter i den nedsläckta förskolekorridoren? Sitter det en häxa i torkskåpet och hackar fladdermusvingar till en ryslig trolldryck? 

Foto: Ines Sebalj
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår