Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Allt är fel Hemsida: www.kajsagordan.se

Kajsa Gordan, född 1958, debuterade 2008 med Kärlek & Dynamit och har sedan dess gett ut drygt 20 böcker, bland annat bilderboksserien om Kjelle, den mycket uppmärksammade kapitelboken Om jag får stanna samt Hon vet allt om oss. Kajsa är utbildad lärare och kombinerar sitt författarjobb med olika former av skrivande tillsammans med barn och vuxna.

Läs mer Dölj
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2021
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2019
103 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2017
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
103 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2015
107 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: april 2014
Allt är fel
”Allt är fel är en riktigt inkännande och insiktsfull berättelse som kan läsas med stor behållning av både ängsliga och lite frimodigare barn. Matilda Salméns illustrationer förstärker både känslouttrycken och humorn på ett följsamt sätt, som ändå lämnar utrymme för hennes personliga touch och känsla för detaljer. Texten är lättläst med korta kapitel och luftiga textrader och passar finfint att läsa högt eller själv för 7–9-åringar. Helhetsbetyg: 4.” Sarah Utas
BTJ
Bästisar ibland
”... en vardagsnära mix av humor och allvar. Det är en berättelse om vänskap och rätten att få vara sig själv. Och om att våga stå på sin kompis sida när andra är elaka. Ett guldkorn som högläsningsbok!”
Mariefreds Tidning
Hon vet allt om oss
”Kajsa Gordan berättar inkännande om olika problem som tonåringar brottas med och också hur det är att leva med en hemlighet.” Shora Esmailian
Sydsvenskan
Hon vet allt om oss
”Vi som kan lyssna får veta allas såriga hemligheter [...] Therese Bohman känner igen sig i Kajsa Gordans roman om en tigande lyssnare.”
Expressen

NYHETER

Övernattningsäventyr med missförstånd

Allt är fel är tredje delen om Anna-Klara och Herman – nu utifrån Hermans perspektiv. I boken kombineras lantlig sommaridyll med temat vänskap, och hur den ibland kan skava. För när man är bortrest är ju allt så … annorlunda.

Illustration: Matilda Salmén

Kompisstrul och kalaskaos i ny bok om Anna-Klara och Herman

Kajsa Gordan och Sofia Nordin är tillbaka med en vardagsnära berättelse om vänskap som inte alltid är så lätt. Bästisar ibland är den andra delen i serien om Anna-Klara och Herman med illustrationer av Matilda Salmén.

Illustratör: Matilda Salmén

Tankeväckande om att våga blotta sitt innersta

Corinne byter skola för att börja om. I den nya skolans stängda kuratorsrum blir hon någon annan och får förtroendet att lyssna till sina nya klasskompisars innersta hemligheter.

Fotograf: Kajsa Göransson

”Det är roligt när vi lyckas skriva med en gemensam röst.”

Ensamma hemma är första delen i ny, charmig serie av rutinerade författarduon Kajsa Gordan och Sofia Nordin.

Illustratör: Matilda Salmén
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår