Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Bästisar ibland Hemsida: www.kajsagordan.se

Kajsa Gordan, född 1958, har gett ut ett tjugotal böcker sedan debuten 2008, bland annat den mycket uppmärksammade kapitelboken Om jag får stanna och Ensamma hemma, första boken i serien om klasskompisarna Anna-Karin och Herman, som hon skrivit tillsammans med Sofia Nordin.

Kajsa är utbildad lärare och kombinerar idag sitt författarjobb med olika former av skrivande tillsammans med barn och vuxna.

Läs mer Dölj
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
143 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2019
103 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2017
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
103 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2015
107 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: april 2014
Bästisar ibland
”... en vardagsnära mix av humor och allvar. Det är en berättelse om vänskap och rätten att få vara sig själv. Och om att våga stå på sin kompis sida när andra är elaka. Ett guldkorn som högläsningsbok!”
Mariefreds Tidning
Hon vet allt om oss
”Kajsa Gordan berättar inkännande om olika problem som tonåringar brottas med och också hur det är att leva med en hemlighet.” Shora Esmailian
Sydsvenskan
Hon vet allt om oss
”Vi som kan lyssna får veta allas såriga hemligheter [...] Therese Bohman känner igen sig i Kajsa Gordans roman om en tigande lyssnare.”
Expressen
Bästisar ibland
”Författarparet Kajsa Gordan och Sofia Nordins bok är en riktig pärla, både att läsa själv och som högläsning och passar för barn mellan ungefär 7-9 år. Helhetsbetyg: 4.” Sarah Utas
BTJ

NYHETER

Kompisstrul och kalaskaos i ny bok om Anna-Klara och Herman

Kajsa Gordan och Sofia Nordin är tillbaka med en vardagsnära berättelse om vänskap som inte alltid är så lätt. Bästisar ibland är den andra delen i serien om Anna-Klara och Herman med illustrationer av Matilda Salmén.

Illustratör: Matilda Salmén

Tankeväckande om att våga blotta sitt innersta

Corinne byter skola för att börja om. I den nya skolans stängda kuratorsrum blir hon någon annan och får förtroendet att lyssna till sina nya klasskompisars innersta hemligheter.

Fotograf: Kajsa Göransson

”Det är roligt när vi lyckas skriva med en gemensam röst.”

Ensamma hemma är första delen i ny, charmig serie av rutinerade författarduon Kajsa Gordan och Sofia Nordin.

Illustratör: Matilda Salmén
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår