Fotograf: Lina Eidenberg Adamo

Press images

Aktuell med: Ninas syskonbok Hemsida: www.emiguner.se/

Emi Gunér, född 1971, är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Hennes serie om Nina används i många förskole- och lågstadieklasser som högläsningsbok och som en del av värdegrundsarbetet. Emi Gunér bor högst upp i ett höghus i Stockholm tillsammans med man och tre barn.

Gunérs debut, Ett väldigt bra litet djur, utsågs till 2014 års bok i Bokbryggan, ett prisbelönt läsprojekt i Karlstad som syftar till att öka barns intresse för böcker.

Läs mer Dölj
130 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2021
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2017
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2016
108 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2014
Ninas syskonbok
”Precis som i de tidigare böckerna om Nina skriver och tecknar Emi Guner och Loka Kanarp varsamt fram lågstadiebarnens tankar, vardag och liv. Funkar både som högläsning och som kapitelbok för de barn som knäckt läskoden.” Shora Esmailian
Sydsvenskan
Ninas syskonbok
”Ninas Syskonbok av Emi Guner, med illustrationer av Loka Kanarp beskriver vardagsnära och med stor träffsäkerhet de känslor som ankomsten av ett småsyskon kan väcka. Hög igenkänning och naturligtvis passande tillsammansläsning för nyblivna storasyskon och deras föräldrar.” Eva Emmelin  
Skånska Dagbladet
Ninas syskonbok
"Perfekt för högläsning, många goda samtal kan födas ur Ninas syskonbok." Yvonne Gröning
Dala-Demokraten
Ninas syskonbok
"Vardagsnära och igenkännande beskriver författaren Emi Gunér livet i en ganska vanlig familj med glädjeämnen, bekymmer och allt som hör livet till. Språket och dialogen är trovärdig och känns mycket realistisk. [...] I Loka Kanarps illustrationer följer man berättelsen på ett fint och tydligt sätt. Boken passar bra för högläsning." Berith Svensson.
BTJ

NYHETER

Ny bok om barnens favorit Nina – perfekt för högläsning

Ninas syskonbok är berättelsen om en lillasyster som blir storasyster. Och om kusiner, kompisar, rymden, ensamspindlar och annat som ingår i en åttaårings värld.

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo

Ny bok i succéserien om Nina!

Nu kommer den femte fristående boken om Nina, den egensinniga och påhittiga tjejen som älskas av många läsare. Nina-böckerna är de ultimata första kapitelböckerna fyllda med vardagsdramatik och med stor igenkänning för både barn och föräldrar. Illustrationerna står Loka Kanarp för som bjuder på en härlig färgexplosion.

Illustratör: Loka Kanarp

”Åren mellan fem och åtta är otroligt spännande”

Emi Gunér är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Nu kommer hennes tredje bok om Nina – en karaktär som blivit något av en favorit hos de yngre läsarna.

Illustratör: Loka Kanarp
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår