Fotograf: Loka Kanarp

Press images

Aktuell med: Nina i ettan

Loka Kanarp, född 1983 i Stockholm, är serietecknare och illustratör. Loka har tidigare givit ut: Till mina vänner och ovänner (Kartago 2006), Pärlor och patroner - 60 historiska kvinnoporträtt (Kolik förlag 2009), Hungerhuset (tillsammans med C/M Edenborg Kolik förlag 2011) och Alltid på på plats alltid på språng (Atlas förlag 2012).

Läs mer Dölj
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2020
134 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
134 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2017
99 kr Bok - Häftad
Utgiven: augusti 2016
134 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
99 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: mars 2015
Nina i ettan
”Loka Kanarps illustrationer i starka färger passar perfekt. Sammantaget är Nina i ettan en trevlig bok att känna igen sig i. Den passar lika fint att läsa högt eller tillsammans som att läsa själv. Helhetsbetyg: 4.” Berith Svensson
BTJ
Ninas sommarlov
"Fina skildringar av tankar kring varför det är viktigt att lägga sju sorters blommor under huvudkudden på midsommarafton, Ninas glädje över att få ta hand om en hund och hennes förtjusning över att plocka smultron till en överraskningstårta till sin mamma. Det är i de små detaljerna som styrkan i berättelsen ligger."
Kommunalarbetaren
Ninas sommarlov
”…äkta och härligt. Detta är en trevlig bok, en perfekt högläsningsbok för äldre förskolebarn eller barn i förskoleklassen. Helhetsbetyg: 4” - Solveig Lidén.
BTJ
Nina & Jim - hemlisar & kompisar
”Det här är en riktigt trevlig högläsningsbok av Emi Gunér med ämnen som är relevanta för många sjuåringar och där igenkänningen säkert också är hög.” /BTJ ”Språket är vardagligt med enkel och naturlig dialog som ligger bra i munnen på karaktärerna. Boken är rikligt illustrerad av Loka Kanarp med färgillustrationer och tydliga konturer, mestadels mot vit bakgrund och med Nina i fokus. Illustrationerna kommunicerar tydligt Nina starka känslor. Boken passar utmärkt att läsa högt för både femåringar som funderar över skolvärlden och sex-sju-åringar som redan är där. Helhetsbetyg: 4.”

NYHETER

Ny bok i succéserien om Nina!

Nu kommer den femte fristående boken om Nina, den egensinniga och påhittiga tjejen som älskas av många läsare. Nina-böckerna är de ultimata första kapitelböckerna fyllda med vardagsdramatik och med stor igenkänning för både barn och föräldrar. Illustrationerna står Loka Kanarp för som bjuder på en härlig färgexplosion.

Illustratör: Loka Kanarp
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.