Aktuell med: Lycko-skorna

Hästar är det bästa som finns! Det tyckte i alla fall jag när jag var liten. Och faktum är att det tycker jag fortfarande, fast det är ganska många år sedan jag blev vuxen.

Jag bor i Uppsala med min familj och en massa djur – två hundar, två katter och en häst. Hästen heter Mackan, och han är en kallblodstravare. Fast eftersom han bara ville galoppera på travbanan, så blev han min ridhäst i stället.

När jag inte är i stallet har jag som jobb att skriva om hästar. Jag skriver både artiklar, seriemanus och böcker. Ja, jag är en riktig hästnörd, faktiskt. Fast det är nog du också, annars hade du inte läst det här.
Hoppas du ska gilla böckerna om Vera och Buster. Vera är lite blyg, men tuff. Buster är ett klurigt gotlandsruss, som ofta gör precis som han vill. Tillsammans kommer de att råka ut för en massa roliga saker. Häng med, så får du se!

Fem frågor till Anna:

När skriver du som bäst?
– På nätterna. Därför sover jag alltid länge på morgonen.

Hur många böcker har du skrivit?
– De två böckerna om Vera och Buster är bok sexton och sjutton. Min första bok kom ut redan 1983.

Vad är det godaste du vet?
– En kopp kaffe med mjölk, och knäckemackor med ost till det.

Vad gör du en ledig dag?
– Är i stallet, umgås med mina vänner och rider ut på långtur med min häst. Fast ibland måste jag vara hemma och göra sådana där trista vuxensaker som städa, diska och laga mat, tyvärr.

Har du någon hemsida?
– Ja, på www.annasellberg.se kan du läsa mer om mig, mina böcker och allt annat jag jobbar med.

Läs mer Dölj
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2018
75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2017
99 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2016
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2016
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: februari 2016
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: februari 2016

SENASTE RECENSIONERNA

Lycko-skorna
"Boken är, såsom serien anger, verkligen lättläst när den överskrider genregränsen mellan sakprosa och skollitteratur." – Elisabeth Frank.
BTJ
Häst-tokig
"Boken är, såsom serien anger, verkligen lättläst utan att innehållet för den skull blir torftigt. Den är en utmärkt börja-läsa-bok och då inte minst för djurtokiga barn som precis knäckt läskoden. Helhetsbetyg: 5." /BTJ
Önske-ponnyn
"Lättläst spänning för hästälskaren"
www.pt.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår