Fotograf: Hans T Dahlskog

Press images

Aktuell med: Boken om Bagar Bengtsson
Läs mer Dölj
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2019
100 kr Merch - Memo
Utgiven: april 2019
79 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: maj 2006
109 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 1995
Krakel Spektakel Memo
”Memoryspel med fina illustrationer med Lennart Hellsings karaktärer, som barnen känner igen. Bra kvalitet på korten. Språkutvecklande och populärt bland barnen. Betyg 5”
Förskolan
Herr Gurka, Krakel Spektakel och alla de andra
"Det bästa är så klart att detta är en karaokebok - och det är lätt att byta batterier på den, så man kan i teorin sjunga Lennart Hellsing sånger i all evighet!"
www.tidningenkulturen.se
Herr Gurka, Krakel Spektakel och alla de andra
"det är bara att tacka och ta emot samt sjunga av hjärtats lust" "Härliga helsidesillustrationer bjuder in läsaren till Hellsingland och det är bara att tacka och ta emot samt sjunga av hjärtats lust. För den som vill ackompanjera själv återfinns noter och ackord. Som en bonus får läsaren ett litet underfundigt förord av Ulf Stark." Ulf Malmqvist, Litteraturmagazinet 
www.litteraturmagazinet.se
Herr Gurka, Krakel Spektakel och alla de andra
"Detta upplägg med sångboken tillsammans med enkla melodier är genialt för dig som vill upptäcka nya sånger tillsammans med barnen. Och med vem görs det bättre än med Lennart Hellsing."
www.litteraturmagazinet.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår