Aktuell med: Sjörövarhöst

Lina Bodén, född 1980, har sedan examen från Beckmans Designhögskola 2007 arbetat med illustration för barn- och vuxenböcker, tidningar, reklam, förpackningsdesign och textil-print.

Läs mer Dölj
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2019
239 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2017
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Julia Dufvenius
Utgiven: december 2016
143 kr Bok - Halvklotband
Utgiven: januari 2015
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2014
Sjörövarhöst
”Bilderna är stämningsfulla små impressionistiska tavlor som understryker den redan starka sagokänslan.”
Borlänge Tidning
Sjörövarhöst
”Det är ett praktverk rakt i genom! Den har allt.” [...] ”Det här är en bok som lämpar sig för såväl högläsning för barn i lägre skolåldrar som för egenläsning av lite äldre barn. Som vuxen ska man heller inte tveka att ta boken till sig. Jag läste den med stor behållning utan ett enda barn i sikte.” 
Folkbladet Östergötland
Sjörövarhöst
”I denna bok, som är ett mellanting mellan bilderbok och kapitelbok i generöst format, är varje ord och varenda bild på sin rätta plats. Sjörövarhöst är en underbart vacker bok för alla åldrar! Helhetsbetyg: 5.” Helene Ehriander
BTJ
Mera sagor, hyss & äventyr
"I denna mycket vackra samling får vi träffa gamla bekanta såsom Lotta på Bråkmakargatan, Emil i Lönneberga, Nils Karlsson Pyssling och Pippi Långstrump. De kanske inte lika ofta berättade historierna om Stig och Albin i Hoppa högst och Peter och Mimmi i Ingen rövare finns i skogen liksom Prinsessan som inte ville leka är starka fantasifulla och roliga berättelser som också finns med. Helhetsbetyg: 5" – Annika Övermyr.
BTJ

NYHETER

Skorstensbarnen är tillbaka!

Mårten Sandén och Lina Bodén har i den tredje boken om skorstensbarnen skapat en perfekt högläsningsberättelse för höstmörkret. 

Illustratör: Lina Bodén
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.