Fotograf: Antti Ahokoivu

Press images

Aktuell med: Sanni & Jonas

Mari Ahokoivu, född 1984 i Finland, numera bosatt i Köpenhamn, är en välkänd illustratör och serietecknare. Hon har bland annat gjort serierna om Sanni och Jonas och illustrerat Gulliga lillebror (med text av Moa Eriksson Sandberg).

Läs mer Dölj
79 kr Nedladdningsbar bok - PDF
Utgiven: april 2017

NYHETER

Kaosigt och roligt på loppis

Dorran är tillbaka på ett fartfyllt äventyr bland prinsessklänningar, Batman-masker och lockande kakbufféer. Svettigt för mamma som dessutom har lillebror att hålla rätt på… Här är en ny kärleksfull berättelse om Dorran som många barnfamiljer kan känna igen sig i.

Illustratör: Mari Ahokoivu

Klimatet förändras, vad kan vi göra?

Spelar det någon roll om vi äter kött eller vegetariskt? Måste vi flytta ut i skogen för att leva miljövänligt? Virrigt väder besvarar dessa och många andra svåra frågor om klimatförändringarna. 

Illustratör: Mari Ahokoivu

Släng lillebror till krokodilerna!

Att få en liten syster eller bror står högt på många barns önskelista. Men Dorrans lillebror är inte alls så där gullig som alla säger, ändå bryr sig mamma mest om honom, tycker hon.

Illustration: Mari Ahokoivu
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår