Fotograf: Antti Ahokoivu

Press images

Aktuell med: Dorran och dinosarna

Mari Ahokoivu, född 1984 i Finland, numera bosatt i Köpenhamn, är en välkänd illustratör och serietecknare. Hon har bland annat gjort de tecknade serierna om Sanni och Jonas och illustrerat bilderböckerna om Dorran med text av Moa Eriksson Sandberg. 

Läs mer Dölj
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2021
29 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Fredde Granberg
Utgiven: juli 2021
120 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2020
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2015
Häxor åker buss
”Häxor åker buss är en spännande och lite läskig läs- och konstupplevelse för barn från fyra år och uppåt. Helhetsbetyg: 4.” Jan Hansson
BTJ
Dorran går på loppis
”Författaren Moa Eriksson Sandberg skriver roligt, engagerande och fartfyllt. Seriekonstnären Mari Ahokoivu, vars illustrationer lyfter en bra text ytterligare, är mån om att spegla mångfald. [...] Efter dagens prövningar och konflikter slutar även denna berättelse i dur. Det finns gott om förståelse, kärlek och värme att bottna i. Helhetsbetyg: 4.” Maria Nestorzon.
BTJ
Virrigt väder
”Texten är faktarik, intresseväckande och stimulerar läsarens nyfikenhet. Den kompletteras med välgjorda och humoristiska illustrationer i mycket stor omfattning, många i form av serieteckningar.” Bengt Magnusson Björksten
BTJ
Gulliga lillebror
”'Gulliga lillebror' är en känslosam och fartfylld bilderbok som handlar om att få syskon.”
Kristianstadsbladet

NYHETER

Häxorna tar över bussen!

Det blir allt annat än tråkigt när ett gäng häxor bestämmer sig för att inta lokaltrafiken. Rimmade verser skapar en stojig, ösig berättelse full med bus. Häxor åker buss är den första delen i en ny rolig serie för de små.

Illustration: Mari Ahokoivu

Kaosigt och roligt på loppis

Dorran är tillbaka på ett fartfyllt äventyr bland prinsessklänningar, Batman-masker och lockande kakbufféer. Svettigt för mamma som dessutom har lillebror att hålla rätt på… Här är en ny kärleksfull berättelse om Dorran som många barnfamiljer kan känna igen sig i.

Illustratör: Mari Ahokoivu

Klimatet förändras, vad kan vi göra?

Spelar det någon roll om vi äter kött eller vegetariskt? Måste vi flytta ut i skogen för att leva miljövänligt? Virrigt väder besvarar dessa och många andra svåra frågor om klimatförändringarna. 

Illustratör: Mari Ahokoivu

Släng lillebror till krokodilerna!

Att få en liten syster eller bror står högt på många barns önskelista. Men Dorrans lillebror är inte alls så där gullig som alla säger, ändå bryr sig mamma mest om honom, tycker hon.

Illustration: Mari Ahokoivu
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår