Jimmy Wallin

Foto av:

Göran Segeholm
Jimmy Wallin är serietecknare, illustratör, redaktör och föreläsare. Han är manusförfattare till tidningen Bamse, undervisar i bildberättande och håller serieworkshops över hela Sverige.

Relaterat

Monsterdeckarna 4: Attack från yttre rymden

Om boken

Välkommen till Monsterdeckarnas värld, med mysrysliga piratspöken, jättar och andra varelser som ställer till otyg!

När monsterdeckarna Leo och Loretta är ute i skogen och plockar svamp dimper det plötsligt ner en rymdvarelse på marken. Blobba är jättegullig och verkar både övergiven och hjälplös, så Leo och Loretta tar med sig hen hem. Men det skulle de inte ha gjort ...

Monsterdeckarna är en lättläst serie av Mårten Melin och Jimmy Wallin. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer!

Mårten Melin, Jimmy Wallin

Monsterdeckarna 4: Attack från yttre rymden

Relaterade artiklar

Nytt fall för Monsterdeckarna – en modern Scooby-Doo!

Välkommen till Monsterdeckarnas värld, med mysrysliga piratspöken, jättar och andra varelser som ställer till otyg! Monsterdeckarna är en lättläst serie av veteranen Mårten Melin och serietecknaren Jimmy Wallin. Attack från yttre rymden är fjärde boken i serien.