Fotograf: Göran Segeholm

Press images

Jimmy Wallin är serietecknare, illustratör, redaktör och föreläsare. Han är manusförfattare till tidningen Bamse, undervisar i bildberättande och håller serieworkshops över hela Sverige.
Läs mer Dölj
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2018
15 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2017

SENASTE RECENSIONERNA

Monsterdeckarna 1: Mysteriet på museet
"Storyn har ett högt tempo, är spännande och humoristisk. Monsterdeckarna kommer att läsas av många med skräckblandad förtjusning. Helhetsbetyg: 4" – Christina Wedenmark.
BTJ
Mysteriet på museet
"Storyn har ett högt tempo, är spännande och humoristisk. Monsterdeckarna kommer att läsas av många med skräckblandad förtjusning." - Christina Wedenmark.
BTJ
Monsterdeckarna 2: Piratens vålnad
"En glad och trevlig berättelse om monsterdeckarna Leo och Loretta som är charmfull på ett lite naivt övertygande vis. Helhetsbetyg: 4" - Staffan Engstrand.
BTJ
Stora djurbajsboken
”Oavsett vilken ålder man har är detta en både informativ och rolig bok av författaren Anna Hansson om något så kontroversiellt som djurbajs. Helhetsbetyg: 4” Solveig Lidén, BTJ

NYHETER

Nytt fall för Monsterdeckarna – en modern Scooby-Doo!

Välkommen till Monsterdeckarnas värld, med mysrysliga piratspöken, jättar och andra varelser som ställer till otyg! Monsterdeckarna är en lättläst serie av veteranen Mårten Melin och serietecknaren Jimmy Wallin. Attack från yttre rymden är fjärde boken i serien.

Illustration: Jimmy Wallin
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår