Fotograf: Göran Segeholm 2017

Press images

Aktuell med: Tänk inte! Bara kör!

Abbe Wahlquist är född och uppvuxen i Sundbyberg och på Lidingö. Hon har utbildats på bland annat Karolinska Institutet men har även jobbat inom showbiz under många år. Nu skriver hon manus till böcker och långfilm på heltid. 

Läs mer Dölj
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2018
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
Note to self: Rutiga byxor funkar inte här
"Den här är en skrattfest fylld med vardagskomik." Matilda Nilsson
Norrköpings Tidningar
Note to self: Rutiga byxor funkar inte här
"en av de charmigaste böcker jag läst på länge." "Författarna har lyckats med konststycket att skriva en både smart och underhållande bok, som driver med världen utan att bli flamsig. Det här är bra underhållning och sådana böcker behövs verkligen." 
Enligt O
Note to self: Rutiga byxor funkar inte här
"Det här en alldeles underbar bok som får en på bra humör!"
Bubblan i bibblan, by Veronica
Note to self: Rutiga byxor funkar inte här
"En härlig bok, jag skrattade högt flera gånger och skulle gärna bli vän med Ottilia… Jag kommer att kasta mig över bok två som redan finns ute."
Arthurillersbok

NYHETER

Kul, knasig – och smart!

Ottilia är tillbaka och som vanligt går något snett när hon är inblandad: Ridkursen visar sig vara ett läger för motocross-entusiaster. Det är bara att tuta och köra, helt enkelt. Tänk inte! Bara kör! är en rasande rolig bladvändare i högt tempo där Bridget Jones möter Sune och Solsidan.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår