Astrid Tolke

Foto av:

Hugo Thambert

Astrid Tolke, född 1991, är illustratör, seriepedagog och serieskapare. Hon har flera bilderböcker bakom sig, t.ex. När vi skrämde gammelgäddan. Hon är aktuell med Nella har inte tid att gå och lägga sig.

Relaterat

Nella har inte tid att gå och lägga sig

Om boken

Nu är klockan nästan halv nio och Nella ska sova, men hon har inte tid att gå och lägga sig. Hon måste leka färdigt, ikväll är hon brandman på viktigt uppdrag. Dockan har fastnat i ett brinnande höghus och nu är det bråttom. Pappa förstår genast, han kör fram brandbilen och Nella hinner fram till Dockan med sin brandbilsstege. Pust!

I denna bok om en pigg, leksugen unge som inte vill gå och lägga sig hinner Nella vara brandman, prinsessa, en elefant på rymmen och beställa extra speciellt vatten på restaurangen innan hon somnar på en stor båt ute till havs. En varm och fartfylld historia om lek och en pappa som hänger på och inte väjer för fantasin.

Peter Kvist, Astrid Tolke

Nella har inte tid att gå och lägga sig

Relaterade artiklar

Fartfyllt vid läggdags i ny serie om Nella och Pappan

Nella är en pigg och leksugen unge som inte har tid att gå och lägga sig. Hon hinner vara brandman, prinsessa, en elefant på rymmen OCH beställa extra speciellt vatten på restaurangen innan hon somnar på en stor båt ute till havs.