Fotograf: Viktor Holm

Press images

Aktuell med: Viggo och kärlekskaoset

Johanna Magoria är illustratör och grafisk formgivare med en examen från HDK och the Royal Danish Academy of Fine Arts. Hon frilansar idag som illustratör och arbetar främst med redaktionella uppdrag men har också en webbutik där man köpa många av hennes egna affischer.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2019
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2018
Viggo och kärlekskaoset
”Längtan, vänskap, ångest och skratt sammansmälter fint i text och bild. Helhetsbetyg: 4.” Christina Wedenmark
BTJ
Viggo och mammalivet
”Det är psykologiskt och välkomponerat om förväntningar och acceptans. Läs båda, läs tillsammans!”
Jönköpings-Posten
Viggo och mammalivet
”Lisa Bjärbos språk är vardagsnära och uttrycksfullt. Johanna Magorias svartvita bilder fångar situationerna i texten på samma barn-nära sätt. En utmärkt högläsningsbok! Helhetsbetyg: 4.” – Tine Billing.
BTJ
Viggo och rädslolistan
”Lisa Bjärbo har i samarbete med illustratören Johanna Magoria skapat en finstämd berättelse för lågstadiet om något helt vanligt som pojkar sällan förväntas ge uttryck för.”
Södermanlands Nyheter

NYHETER

Viggo är tillbaka! Och nu är han kär.

Hur känns det att vara kär? Det är frågan i den tredje boken i Lisa Bjärbos och Johanna Magorias lågstadieserie om Viggo. Kan det kännas som att man nästan vill bita i någon, som Viggo vill när han tittar på familjens nya rekordgulliga hundvalp? Eller som att man vill dansa fånigt i köket och skicka massa hjärtan i telefonen, som pappa gör till sin nya tjej? Eller känns det som att man blir alldeles skrattig, som Viggo blir varje gång Roya från klassen dyker upp?

Illustration: Johanna Magoria

Hallå där, Lisa Bjärbo…

… som är aktuell med kapitelboken Viggo och rädslolistan.

Illustration: Johanna Magoria
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår