Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Slottsruinens förbannelse

Tobias Söderlund, född 1989, är bosatt i Stockholm och arbetar som journalist. 2019 debuterade han med Prästgårdens hemlighet, den första i serien om Vanessa och spökkameran. Ljusklotets mysterium är den andra, fristående delen i serien.

Läs mer Dölj
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
Ljusklotets mysterium
”Den levde helt klart upp till förväntningarna då jag gillade den väldigt mycket! Jag kunde inte sluta läsa när jag väl hade börjat och det gjorde att jag läste ut boken på några timmar, så bra var den.”
Bokugglor
Prästgårdens hemlighet
”Det här är böcker helt rätt i tiden, lättlästa och lagom spännande dessutom.”
Blekinge Läns Tidning
Ljusklotets mysterium
"Ljusklotets mysterium är en bra och spännande bok, bitvis rätt läskig. Språket är utmärkt med ungdomlig dialog och uttryck. Kapitlen korta med avslutande cliffhangers. Helhetsbetyg: 4" Per Berg
BTJ
Prästgårdens hemlighet
"Tobias Söderlund har med lätt och varsam hand fångat både språk och attityder hos mellanåldersbarn - och deras föräldrar. Det är väldigt bra gjort."
Göteborgs-Posten

NYHETER

Skräckfiktion hämtad ur verkligheten

Tobias Söderlund är tillbaka med den andra, fristående delen i den hyllade serien Spökkameran. Han ger oss ett mystiskt ljusklot, en hemsökt herrgård och ett väsen i skogen. Idén till skräckberättelsen fick han från programledaren Clara Henry.

Foto: Kajsa Göransson

”Det var kalla kårar vid första ögonkastet”

Tobias Söderlund debuterar med Prästgårdens hemlighet som är den första delen i serien Spökkameran. Handlingen utspelar sig i Sveriges mest hemsökta hus: Borgvattnets prästgård.

Fotograf: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.