Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Häxor åker buss

Ebba Forslind, född 1985, har studerat på Konstfack och debuterade 2017 med bilderboken Jättejättebråttom som fick fin kritik och nominerades till Elsa Beskow-plaketten.

Läs mer Dölj
128 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2021
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
Jane och vilde Bill
”Forslinds berättande i tredje person är rakt, fartfyllt och händelsefokuserat. [...] De stämningsfulla landskapen, mestadels i utfallande helsidesuppslag, är härliga att vistas i och bildkompositionerna har en behaglig variation.” Mattias Käck
BTJ
Jag vill ha en lyftkran
”En fin och lekfull bilderbok, perfekt i tider då vi kanske drömmer oss bort mer än vanligt.” Emma Holm
Dagens Nyheter
Jag vill ha en lyftkran
”Boken är som ett barns önskedrömmar om kärlek, glassar och en lustig hatt, en lek och en godnattsaga på en och samma gång.”
Smålandsposten
Jag vill ha en lyftkran
”Här är texten kort och koncis, beskrivande och medryckande. [...] Forslind rimmar i den här boken, och det gör hon rytmiskt och balanserat; det är roligt att läsa högt.”
Göteborgs-Posten

NYHETER

En vild, vild western för små äventyrare

Välkommen på en western-matiné för de yngsta äventyrarna som älskar fantasilekar! Jane och vilde Bill är en oemotståndligt fartfylld bilderbok av kritikerfavoriten Ebba Forslind.

Illustratör: Ebba Forslind

Jag vill ha en lyftkran: En önskedröm på rim

För första gången skriver och illustrerar Ebba Forslind för de yngsta barnen. Jag vill ha en lyftkran är en rolig och färgglad berättelse på rim om lekens magiska kraft.

Illustration: Ebba Forslind
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår